Vetélés után menstruáció es azt követő hónapban kimaradt menstruáció?
Septemberbe volt vetelesem(gyógyszer segítségével kiürült magától).kovetkezo hónapban mesnszruaciom normálisan lezajlott 5naposan.
Kb rá 2het múlva hasam alatt szurkalt és enyhe görcsölés jelentkezet.
Férjemmel nem (védekezünk) vagyis megszakitasosan vagyunk egyutt.
Kb 2hete ugyanugy jelentkezet az érzékeny mell .menstruáció előtt vizes folyasom van es patanasos lesz az arcom. Ez kimaradt helyette tobb normalis feher folyas es nagyon szep arc.
Tegnapi tesztem negativ lett igaz delutan teszteltem ma vagyok 31napon. Es egyalltalan semmi jele hogy menstrucio várható.
Kerdesem az lenne hogy aki elvetélt az volt e mar hasonlo helyzetben hogy idő mig ujjra beáll a menstruáció? Vagy egyszeruen csak kimarad? Vagy hormon zavar? Nos ezt a parnapot mrg megvárom ...es akkor ha nem jon meg decemberbe kerek időpontot az orvostól.
Csak kérem aki mar volt hasnlo helyzetben az megírná a tapasztalatait? Köszönöm.
Vetélés előtt 28-31 napra jott meg mindig..
(mar most a hasfájás elmult fe a mellfeszules meg maradt a 28.naptól)
Nekem természetes úton lökődött ki, és nem kellett műteni. A kilökődéshez képest 5,5 hétre jött meg az első menzeszem, ekkor még pozitív volt a tesztem is, de nem voltam terhes. következő hónapban rendesen 4 hétre (nekem 28 naposak a ciklusaim), aztán már nem jött meg.
24 hkm
(Az autocorrectet érdemes kikapcsolni, vagy átolvasni a szöveget, mielőtt elküldöd "nagy szép arc"...)
Csak furcsa mert septemberbe vetélés.
Oktoberbe menstruáció.
Novemberbe kimaradt.
Szerintem mar pozitivnak kellene lennie a tesztnek, ha terhes vagy, de nem feltetlenul. Ha nem jon meg, akkor 3-4 nap mulva csinalj meg egy tesztet.
Nekem nem magatol ment el a baba, hanem mutottek es 11 hetes voltam akkor. De azt mondtak, hogy nem biztos, hogy egybol visszaall a ciklusom 28 naposra, lehet hogy kell 3-4 honap is, mig teljesen rendezodik.
Koszonom szepen utolsó a válaszodat .
Es igazad van. Felhívtam az orvost es mondta hogy késhet nem biztos hogy most 28vagy 31 napos lesz a ciklusom. Várják türelemmel ha panaszom van akkor menjek be es megvizsgál vagy esetleg ha nagyon nagyon kitolodna es mégse jonne meg.
De igazad volt 2-3honap is mire teljesen beáll ujjra a menstruáció.
Köszi meg1x mar mmegnyugodtam😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!