Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett peteérésem?

Discovery00 kérdése:

Lehetett peteérésem?

Figyelt kérdés

Minden nap délben nézem a peteérésemet, ovu teszttel. Ma délben a kontroll csík erősebb volt mint a teszt csík. Ez lehet pozitív? délutánra halványodott. Lehet nincs peteérésem? Nem értem miért változott ennyit a 2 teszt :( a hőgörbém ilyen:

[link] kezdő vagyok ebben, segítsetek lehetett már peteérésem?

2016. febr. 4. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Először is ovutesztet nem délben hanem délután 4 és 8 között csinálunk mert akkor a legmagasabb a szervezetben az lh hormon.

A görbédet nézve és a ma déli ovutesztedet is figyelembe véve szerintem tegnap volt az ovud vagy ma hajnalba.Tegnap este ha csináltál volna tesztet szerintem az lett volna pozi (a tesztmind 2 csíkja egyforma erős).Egyébként a déli teszted is negatív nem pozitív mert a control csík volt erősebb és nem a teszt csík.Egyébként szerintem jókor voltatok együtt!Szurkolok:)

2016. febr. 4. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!!! :) bízom benne :D de ha most nem jön össze akkor ennyivel is okosabb leszek,h délután kell tesztelni :) de gondolkodom azon,h vegyek egy ovulációs mikroszkópot, arról esetleg valakinek vélemény? :)
2016. febr. 4. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne költsd feleslegesen mikroszkópra a pénzed....nem elég megbízható...

1-es

2016. febr. 4. 19:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Te próbálkoztál már vele? Sokan istenítik a mikroszkópot, h

nagyon pontos.

2016. febr. 4. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen próbáltam...és uh-s bizonyítékom volt ovura a mikroszkóp még nem volt páfrányos...ekkor törtem össze és azóta ovutesztelek!

1-es

2016. febr. 4. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi a tippeket, nagyon kedves vagy :)
2016. febr. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!