Lehetett peteérésem?
Minden nap délben nézem a peteérésemet, ovu teszttel. Ma délben a kontroll csík erősebb volt mint a teszt csík. Ez lehet pozitív? délutánra halványodott. Lehet nincs peteérésem? Nem értem miért változott ennyit a 2 teszt :( a hőgörbém ilyen:
[link] kezdő vagyok ebben, segítsetek lehetett már peteérésem?
Először is ovutesztet nem délben hanem délután 4 és 8 között csinálunk mert akkor a legmagasabb a szervezetben az lh hormon.
A görbédet nézve és a ma déli ovutesztedet is figyelembe véve szerintem tegnap volt az ovud vagy ma hajnalba.Tegnap este ha csináltál volna tesztet szerintem az lett volna pozi (a tesztmind 2 csíkja egyforma erős).Egyébként a déli teszted is negatív nem pozitív mert a control csík volt erősebb és nem a teszt csík.Egyébként szerintem jókor voltatok együtt!Szurkolok:)
Ne költsd feleslegesen mikroszkópra a pénzed....nem elég megbízható...
1-es
Te próbálkoztál már vele? Sokan istenítik a mikroszkópot, h
nagyon pontos.
Igen próbáltam...és uh-s bizonyítékom volt ovura a mikroszkóp még nem volt páfrányos...ekkor törtem össze és azóta ovutesztelek!
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!