Lehet terhesség jele, ha már vagy öt napja folyamatos, émelygést érzek?
Szerdán kezdődött, de akkor még csak émelyegtem és nem folyamatosan, csak néha néha, csütörtök is, és fájt a hasam is?
és pénteken arra ébredtem, hogy iszonyúan görcsöl a hasam és folyamatos hányingerem volt, nagyon rosszul voltam. Azután tegnap óta egyre erősebben érzem az émelygést és a hányingert, bár nem hánytam, de úgy érzem, hogy minden percben bekövetkezhet. És nagyon fáradt vagyok, és a derekam is fáj néha egy kicsit. A csipőset meg nem bírom, pegi eddig nem volt vele bajom, ráadásul éhes vagyok, de ha kajára gondolok, akkor meg undorodom mindentől. Egyébként dohányzok, de az se igazán kell. Előző héten voltam együtt pénteken a párommal, meg az előtt egy héttel . Segítsetek sikerülhetett teherbe esnem? Vagy akkor mitörténik velem? Ilyet még nem éreztem. Egyébként székrekedésem is van. Lehetek terhes? Elvileg 6 nap múlva kell megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!