A spontán vetélés mitől van?
Januárban késett 10 napot elmentem orvoshoz és azt mondta terhes vagyok. Most szintén késett 10 napot csináltam tesztet pozi lett!
De mind a két alkalommal 10 nap késés után mejött mintha mi sem történt volna.
6. hétben voltam mind a két alkalommal!
Miért nem marad meg a baba? És miért mindig a 10 nap késés után jön meg?
Mit lehet tenni hogy a következő babával ne járjak így?
Akármi történhetett a babával, a nők nem szoktak sablonszerűen egy indokból kifolyólag elvetélni.
Lehetséges, hogy fejlődési rendellenesség volt, de nem törvényszerű, hogy ez a jelenlegi terhességednél is fönnáll majd.
a vetélések leggyakrabban ( amikor nem genetikai) akkor a hormonális problémák miatt következnek be!
A progeszteron szinted alacsony, ezért következik be!
www.babatervezok.otthona.net
itt nagyon sok hasznos infót találsz!
Köszönöm a választ!
csak olyan szomorú vagyok mert most azt hittem hogy sikerül, 3 hónap alatt kétszer történt ez!
Az az utóbbi pont ma!
Tegnap még boldogan vártam a pénteket hogy megyek a dokihoz ma meg már mensizek!
rohantam ma egyből a dokihoz de ő azt mondta nem érez semmit. csütörtökön mennem kell uh-ra.
de már nincs baba az tuti!
második vagyok!
Fel a fejjel, érdemes kivizsgáltatnod most már magad teljesen, vérvétellel az élén, bár a nődokid tudja majd mit kell tennie!
össze fog jönni, csak találjátok meg az okát a vetéléseidnek!
Második!
Tavaly decemberben meg lettek csináltatva a hormon vizsgálatok, teljes vérkép, páromnak a sperma vizsgálat!!
Minden normális velünk!
Szia
Én is erre keresek választ. December 3 spontán vetélésem volt. Te hogy tudod túl tenni magad rajta? Nekem annyit mondott hogy az első halván + teszt után rögtön doki és sok fekvés. Remélem mi hamarabb össze jön neked is és nekem is a baba.
hát úgy tudom túltenni rajta magam arra gondolok legközelebb sikerülni fog!
Azt mondod akkor a legközelebbi pozi tesztnél azonnal menjek dokihoz?
17.11
Szia
Nekem a doki előírta hogy szedjek folsavat és e-vitamint és igen mivel olyan helyen is dolgozok ahol terhesen nem jó dolog. Szóval szerintem ez orvos függő.
Amúgy az elsőt könnyebb volt a másodiknál kicsit kiakadtam de most nem is rögtön akkor hanem egy hétre rá nagyon kibuktam. Ami most is tart még. Amúgy neked nem is mondta a doki hogy mit csinálj másként?
Nem mert januárban nem mentem el dokihoz mikor megjött!
akkor nem tudtam mi ez. Most meg nem a saját dokimhoz mentem mert nem rendelt, és sztk-ba szaladtam el.
Majd pénteken megyek a dokimhoz és ő vele meg fogom tárgyalni a dolgokat részletesen, mert nem akarok még egy ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!