Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spontán vetélés mitől van?

A spontán vetélés mitől van?

Figyelt kérdés

Januárban késett 10 napot elmentem orvoshoz és azt mondta terhes vagyok. Most szintén késett 10 napot csináltam tesztet pozi lett!

De mind a két alkalommal 10 nap késés után mejött mintha mi sem történt volna.

6. hétben voltam mind a két alkalommal!

Miért nem marad meg a baba? És miért mindig a 10 nap késés után jön meg?

Mit lehet tenni hogy a következő babával ne járjak így?

2010. márc. 30. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Akármi történhetett a babával, a nők nem szoktak sablonszerűen egy indokból kifolyólag elvetélni.

Lehetséges, hogy fejlődési rendellenesség volt, de nem törvényszerű, hogy ez a jelenlegi terhességednél is fönnáll majd.

2010. márc. 30. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:

a vetélések leggyakrabban ( amikor nem genetikai) akkor a hormonális problémák miatt következnek be!

A progeszteron szinted alacsony, ezért következik be!

www.babatervezok.otthona.net

itt nagyon sok hasznos infót találsz!

2010. márc. 30. 14:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

csak olyan szomorú vagyok mert most azt hittem hogy sikerül, 3 hónap alatt kétszer történt ez!

Az az utóbbi pont ma!

Tegnap még boldogan vártam a pénteket hogy megyek a dokihoz ma meg már mensizek!

rohantam ma egyből a dokihoz de ő azt mondta nem érez semmit. csütörtökön mennem kell uh-ra.

de már nincs baba az tuti!

2010. márc. 30. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:

második vagyok!

Fel a fejjel, érdemes kivizsgáltatnod most már magad teljesen, vérvétellel az élén, bár a nődokid tudja majd mit kell tennie!

össze fog jönni, csak találjátok meg az okát a vetéléseidnek!

2010. márc. 30. 14:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Második!

Tavaly decemberben meg lettek csináltatva a hormon vizsgálatok, teljes vérkép, páromnak a sperma vizsgálat!!

Minden normális velünk!

2010. márc. 30. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia

Én is erre keresek választ. December 3 spontán vetélésem volt. Te hogy tudod túl tenni magad rajta? Nekem annyit mondott hogy az első halván + teszt után rögtön doki és sok fekvés. Remélem mi hamarabb össze jön neked is és nekem is a baba.

2010. márc. 30. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi December óta
2010. márc. 30. 17:13
 8/10 A kérdező kommentje:

hát úgy tudom túltenni rajta magam arra gondolok legközelebb sikerülni fog!

Azt mondod akkor a legközelebbi pozi tesztnél azonnal menjek dokihoz?

2010. márc. 30. 17:59
 9/10 anonim ***** válasza:

17.11

Szia

Nekem a doki előírta hogy szedjek folsavat és e-vitamint és igen mivel olyan helyen is dolgozok ahol terhesen nem jó dolog. Szóval szerintem ez orvos függő.

Amúgy az elsőt könnyebb volt a másodiknál kicsit kiakadtam de most nem is rögtön akkor hanem egy hétre rá nagyon kibuktam. Ami most is tart még. Amúgy neked nem is mondta a doki hogy mit csinálj másként?

2010. márc. 30. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem mert januárban nem mentem el dokihoz mikor megjött!

akkor nem tudtam mi ez. Most meg nem a saját dokimhoz mentem mert nem rendelt, és sztk-ba szaladtam el.

Majd pénteken megyek a dokimhoz és ő vele meg fogom tárgyalni a dolgokat részletesen, mert nem akarok még egy ilyet!

2010. márc. 30. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!