Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudjam meg h terhes...

Hogyan tudjam meg h terhes vagyok mit kell érezni a méhszájon ha kitapogatom?

Figyelt kérdés
milyen ha nem vagyok terhes vagy ha terhes vagyok ki szeretném deriteni nincs idöm dokihoz menni
2010. márc. 30. 13:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
vagy nem is az amit mondtam a hüvelybemenet el lehet érni és se nem puha se nem kemény
2010. márc. 30. 14:32
 12/24 A kérdező kommentje:
igen nagyon
2010. márc. 30. 14:33
 13/24 anonim ***** válasza:
hát ez alapján azt mondanám, hogy most nem sikerült :( de láttunk már meglepő dolgokat. azért érdemes csinálnod egy tesztet.
2010. márc. 30. 14:40
 14/24 anonim ***** válasza:

[link]

"TERHES

Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a méhszáj a várt menstruáció idöpontja körül kemény és zárt volt, és a hüvelyben középen vagy teljesen behúzódva helyezkedett el. Ha utánagondolunk, ez logikus is, mert egy zárt és nehezen elérhetö méhszáj védi a babát a felszálló fertözésektöl.

NEM TERHES

Felméréseim azt mutatták, hogy a legtöbb nő méhszája kemény, zárt és jól elérhető volt a várt menstruációt megelőzően, ha nem sikerült teherbe esnie. Természetesen itt is voltak eltérések, de fel lehet ismerni azt a tendenciát, hogy a méhszáj inkább jól elérhető, ha a nő nem terhes és inkább nehezebben elérhető, ha sikerült teherbe esnie. "

De igazán ez sem ad választ a kérdésedre, csak 1 teszt, vagy doki.

Egyébként késik már??

2010. márc. 30. 14:41
 15/24 A kérdező kommentje:

nem késik

milyen érzés ha zárt vagy nyitott? meg azt sem tudom hány napos a ciklusom legutobb 11 én jött meg de edig folyamatosan 7 én igy nem tudom kiszámolni sm

2010. márc. 30. 14:49
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha zárt, akkor azt szokták mondani, hogy olyan mint az orrod hegye, ha pedig nyitott, akkor pedig mint az ajkaid.

És akkor most fenn vagy lenne van??

2010. márc. 30. 14:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Most márc. 11-én jött meg legutóbb??? Mert, akkor ne is várd mostanában még van 2 heted.
2010. márc. 30. 14:54
 18/24 A kérdező kommentje:
hát eléggé fennt
2010. márc. 30. 17:06
 19/24 A kérdező kommentje:
mihez van két hetem
2010. márc. 30. 17:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha 28 napos a ciklusod, akkor úgy kell számolni, hogy 11.én jött meg legutóbb, így a következőt 28 nap múlva várhatod.

Vagyis most vagy a 19. napodon a ciklusodban.

2010. márc. 30. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!