Hogyan tudjam meg h terhes vagyok mit kell érezni a méhszájon ha kitapogatom?
"TERHES
Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a méhszáj a várt menstruáció idöpontja körül kemény és zárt volt, és a hüvelyben középen vagy teljesen behúzódva helyezkedett el. Ha utánagondolunk, ez logikus is, mert egy zárt és nehezen elérhetö méhszáj védi a babát a felszálló fertözésektöl.
NEM TERHES
Felméréseim azt mutatták, hogy a legtöbb nő méhszája kemény, zárt és jól elérhető volt a várt menstruációt megelőzően, ha nem sikerült teherbe esnie. Természetesen itt is voltak eltérések, de fel lehet ismerni azt a tendenciát, hogy a méhszáj inkább jól elérhető, ha a nő nem terhes és inkább nehezebben elérhető, ha sikerült teherbe esnie. "
De igazán ez sem ad választ a kérdésedre, csak 1 teszt, vagy doki.
Egyébként késik már??
nem késik
milyen érzés ha zárt vagy nyitott? meg azt sem tudom hány napos a ciklusom legutobb 11 én jött meg de edig folyamatosan 7 én igy nem tudom kiszámolni sm
Ha zárt, akkor azt szokták mondani, hogy olyan mint az orrod hegye, ha pedig nyitott, akkor pedig mint az ajkaid.
És akkor most fenn vagy lenne van??
Ha 28 napos a ciklusod, akkor úgy kell számolni, hogy 11.én jött meg legutóbb, így a következőt 28 nap múlva várhatod.
Vagyis most vagy a 19. napodon a ciklusodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!