Hogyan tudjam meg h terhes vagyok mit kell érezni a méhszájon ha kitapogatom?
Figyelt kérdés
milyen ha nem vagyok terhes vagy ha terhes vagyok ki szeretném deriteni nincs idöm dokihoz menni2010. márc. 30. 13:49
1/24 anonim válasza:
Hàny éves vagy?Vegyél terhességi tesztet...
Orvoshoz meg kilehet szoritani egy kis idöt.Sehogysem tudod magad kitapintani,max ha nögyogyaszként végeztél.
2/24 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd hogy terhes legyél akkor ne akard te kitapogatni magadnak!:)Amúgy is a teszt megbízhatobb eredményt nyújt!
Ha kemény nem vagy terhes,ha felpuhúlt akkor terhes vagy!
3/24 anonim válasza:
Ne tapogasd magad ott fenn, nagyon veszélyes. Doki!
4/24 A kérdező kommentje:
13:55 ös ! én azt sem tudom mikor zárt és mikor van nyitva azt hogy érzem 22éves vagyok
2010. márc. 30. 13:58
5/24 anonim válasza:
Te magad ezt nem fogod tudni megállapítani. A teszt miért nem jó megoldás? (A méhszáj tapival ráadásul még fertőzést is felvihetsz pld. a körmöd alól. A doki is steril kesztyűvel csinálja).
6/24 anonim válasza:
ha lent van és puha, akkor hamarosan meg fog jönni. mensrtuáció előtt egy nappal kifejezetten puha, szinte "folyik".
ha fent van (tehát nehéz elérni) és keményebb, mint pl orrhegy, akkor gyanakodhatsz
7/24 A kérdező kommentje:
lesz teszt holnap de én nem tudok várni
2010. márc. 30. 14:08
9/24 A kérdező kommentje:
inkább ugyérzem nagyon lent van és kemény
2010. márc. 30. 14:29
10/24 anonim válasza:
szerintem akkor meg fog jönni, csak kell még pár nap. egyébként szeretnétek babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!