Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tehesség előtti folyás?

Tehesség előtti folyás?

Figyelt kérdés
Olvastam itt,h többeknek sok sűrűbb folyàsa volt mikor baba volt a dologban.Én voltam terhes,de akkor nem figyeltem magamon semmit.A pontos kérdésem az lenne,h ovu utàntól folyamatosan sok a folyàs vagy beàgyazódàs utàn nőtt meg?Nekem a gondolt pé utàn sok volt,majd lecsökkent...Amúgy mensi előtt pàr nappal nekem mindig vizes.Kb. jövő hét közepére nem vàrom.Tegnap szúrkàltva hasam,ma este görcsölget.Előre is köszönöm a vàlaszokat!
2016. febr. 10. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem sima krémes volt, a várt és megszokott vizes helyett
2016. febr. 10. 20:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt tudom.De végig pé-től vagy csak a menzesz előtti napokban?
2016. febr. 10. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Én végig tök száraz voltam... Már nem vagyok száraz, de nincs is igazi folyásom...

7+4 hkm

2016. febr. 10. 21:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 10. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Menzesz előtt
2016. febr. 10. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is a jövő hét közepére nem várom és az utóbbi napokban krémes fehérfolyásom van. Remélem a terhesség miatt. Az elsőnél is ilyenkor volt. Te mikor tesztelsz? Én már alig birom kivàrni. Majd szólj, hogy mi lett az eredmény. Szorítok neked.
2016. febr. 10. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez a negyedik terhességem, és nekem mindegyiknél az esedékes mensi körüli napokban indult meg a bőséges folyás. Olyan erős néha, hogy a tisztasági betét sem elég, rendes betétet kell használnom. Néha szabályosan érzem, ahogy folyik belőlem, mikor ülök. (Fehér, vagy nagyon halványsárga krémes, vagy bő vizes folyás váltakozik nálam.)
2016. febr. 11. 08:35
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os! Én nem tudom még, hogy mikor teszteljek. 16-ra nem várnám, gondolkodtam a 14-én reggelen, de szerintem akkor még nem fogok. Te mikor tesztelsz? Van valami "tüneted", jel arra, hogy sikerült? Nekem a folyás, ami eddig volt, elmúlt... Még remélem azért, hogy lesz ebből valami.
2016. febr. 11. 08:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 18-ra nem várom. Leghamarabb 15 re gondoltam, de lehet, hogy csak 19én fogok tesztelni. Tüneteim: émelygés, puffadás, mellérzékenység, fáradtság. És neked még milyen tüneteid vannak?
2016. febr. 11. 13:14
 10/11 anonim ***** válasza:
6-os voltam
2016. febr. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!