Tehesség előtti folyás?
Figyelt kérdés
Olvastam itt,h többeknek sok sűrűbb folyàsa volt mikor baba volt a dologban.Én voltam terhes,de akkor nem figyeltem magamon semmit.A pontos kérdésem az lenne,h ovu utàntól folyamatosan sok a folyàs vagy beàgyazódàs utàn nőtt meg?Nekem a gondolt pé utàn sok volt,majd lecsökkent...Amúgy mensi előtt pàr nappal nekem mindig vizes.Kb. jövő hét közepére nem vàrom.Tegnap szúrkàltva hasam,ma este görcsölget.Előre is köszönöm a vàlaszokat!2016. febr. 10. 20:40
1/11 anonim 

válasza:

Nekem sima krémes volt, a várt és megszokott vizes helyett
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt tudom.De végig pé-től vagy csak a menzesz előtti napokban?
2016. febr. 10. 20:57
3/11 anonim 

válasza:

Én végig tök száraz voltam... Már nem vagyok száraz, de nincs is igazi folyásom...
7+4 hkm
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 10. 21:35
6/11 anonim 

válasza:

Én is a jövő hét közepére nem várom és az utóbbi napokban krémes fehérfolyásom van. Remélem a terhesség miatt. Az elsőnél is ilyenkor volt. Te mikor tesztelsz? Én már alig birom kivàrni. Majd szólj, hogy mi lett az eredmény. Szorítok neked.
7/11 anonim 

válasza:

Ez a negyedik terhességem, és nekem mindegyiknél az esedékes mensi körüli napokban indult meg a bőséges folyás. Olyan erős néha, hogy a tisztasági betét sem elég, rendes betétet kell használnom. Néha szabályosan érzem, ahogy folyik belőlem, mikor ülök. (Fehér, vagy nagyon halványsárga krémes, vagy bő vizes folyás váltakozik nálam.)
8/11 A kérdező kommentje:
6-os! Én nem tudom még, hogy mikor teszteljek. 16-ra nem várnám, gondolkodtam a 14-én reggelen, de szerintem akkor még nem fogok. Te mikor tesztelsz? Van valami "tüneted", jel arra, hogy sikerült? Nekem a folyás, ami eddig volt, elmúlt... Még remélem azért, hogy lesz ebből valami.
2016. febr. 11. 08:40
9/11 anonim 

válasza:

Én 18-ra nem várom. Leghamarabb 15 re gondoltam, de lehet, hogy csak 19én fogok tesztelni. Tüneteim: émelygés, puffadás, mellérzékenység, fáradtság. És neked még milyen tüneteid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!