3 napja nem várt előtti este barnázás, reggelre elmúlt. Azóta sem jött meg, érzékenyek a melleim, néha szúrkál a petefészkemnél. Lehet h beágyazódás volt? Pár nap múlva lehet pozitív?
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 14:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Nekem is ezek a tüneteim voltak és terhes voltam.
2/7 A kérdező kommentje:
De a ma reggeli teszt negatív volt :-( lehet h korán teszteltem?
2016. febr. 6. 14:30
3/7 anonim válasza:
Szerintem két nap mulva tesztelj újra. Nekem is negativ volt az első és két napra rá halvány pozitiv.
4/7 anonim válasza:
Vagy szimplán utalhat arra is, hogy meg fog jönni a vérzésed.
Mi már nem tervezünk több gyereket a férjemmel, megfelelően védekezünk, ettől függetlenül volt már olyan, hogy menzesz előtt 2-3 nappal volt egy kis barnázás, olyan mindjárt megjön érzésem volt, fel is készültem, hogy na, most előbb megjön. Ehhez képest a szokott időben jött meg rendesen.
Beágyazódásnak túl késői időpont lenne általános értelemben véve.
Tesztelni meg pláne korai volt.
Majd ha 3 nap múlva nem jön meg, akkor reggeli vizeletből másnap csinálj egy tesztet.
5/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen fogok még tesztelni,nagyon szeretnénk már babát és ilyen még nem fordult elő. Amikor megjön napokig barnázok amire beindul rendesen,de most este jött valami reggelre teljesen elmúlt.
2016. febr. 6. 17:38
6/7 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény. Szurkolok neked. Mi is nagyon szeretnénk ha összejönne ebben a hónapban. Sajnos az elsőnél elvetéltem. 1es vagyok
7/7 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg és a teszt is negatív. 5 napja barnáztam..nem értem :-(
2016. febr. 8. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!