Mit éreztetek a nem várt előtti napokban? Psm vagy lehet reménykednem egy kicsit?
Nekem nem volt tervezett a terhességem, úgyhogy abszolút nem lehet azt mondani, hogy keresgéltem volna tüneteket, de azért pár dolog feltűnt az esedékes mensi előtt...
Az egyik, hogy elég hamar elkezdtem görcsölni, a "mindjárt megjön" érzés. Máskor mindig a mensi napján kezdődik, most előtte egy nappal jött. Amikor már 2 napja csak görcsöltem és még nem jött meg, akkor teszteltem.
A másik a gyakori pisilés volt. Este félóránként jártam vécére, ezt nem lehetett nem észrevenni, de azt hittem, csak felfáztam.
A harmadik a hidegrázás volt, ez azóta is rám tör időnként.
Nekem erősebb pms tünetek voltak.Mellfeszülés leginkàbb.Aztán úgy görcsöltem (előtte soha nem gorcsöltem menseskor sem).Nagyon sokat kellett pisilnem.Ez sem volt jellemző előtte.Én nem figyeltem ezekre mondjuk a görcsök ijesztőek voltak.Aznap mikor meg kellett volna jönnie akkor pozitív teszt volt már.
Nem jó ezeket a tüneteket így figyelni mert nem biztos hogy terhesség lesz mivel ezeket sok dolog okozhatja..
Meg kell várni türelmesen a kimaradt mensest még akkor is ha ez nagyon nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!