Lehetséges ez? Nálatok hogy volt, mit éreztetek?
Ó, emlékszem én is a tünetvadászó, csigalassúsággal telő 2 hétre. Sajnálom, de ki kell várnod a tesztelést, az az első jel, minden mást csak utólag lehet megmondani, mert nagyon hasonló, pms szerű tünetek is lehetnek, ezeket nem lehet megkülönböztetni, sőt, a petefészek szúrkálás késői ovut is jelezhet, nálam pl. ovu valahol a 19-20. ciklusnap környékén volt.
A legtöbb nőre az a jellemző, hogy nem éreznek semmit, általában a szoksásos pms-szerű tünetek is elmaradnak, vagy akinek addig nem volt, annál előjön a mellérzékenység. A legtöbben a beágyazódást sem érzik, és beágyazódási vérzés is csak kb. 20%-nál fordul elő.
Kb. a 8 nappal az együttlétünk után lehettem a pedikűrösnél, amikor kérdezte, hogy na és érzek valamit? Engem meg felhúzott a kérdés, mert semmit nem éreztem:D Aztán a halvány pozitív teszt előtt indult be a szokásos mellérzékenység, ami korábban szokott jönni, és már pozitív volt a tesztem, amikor mensiszerű, de korábbiaktól eltérő görcsölgetést éreztem.
Vannak olyan ritka esetek, hogy valaki már hány is, mielőtt pozitívat tesztel, de átlagos esetben ez is csak a 6-8. hét között szokott előjönni, és olyan is van, akinél egyáltalán semmilyen tünet nem jön elő, nincs még később sem tünete, csak, annyi, hogy el kezd nőni a hasa a 4-5. hónapban:)
Szóval been there, done that, bocsi a rossz hírért, de fölösleges nézegetni a tüneteket (igaz, én se bírtam ki:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!