Expect teszt csík (gyógyszertári) vélemény? (kép)
Sziasztok,
Ezt a tesztet ma délelőtt csináltam , kérdésem lenne , hogy ez száradási csík??? már az elején is láttam valamit halványan kezdettől fogva, de kiszáradt és most így néz ki. Nem tudom mit gondoljak. Ismeritek ezt a tesztet ???
Mit gondoljak ?
köszönöm neked is a választ Kedves Utolsó !
Igen, azt gondolom, hogy ez még nem az az eredmény ahol bármelyiket (pozitiv vagy negatív) el tudnám könyvelni 100%-ra.
Köszönöm . mindenképp megírom az eredményt ,
amúgy a ciklusom 26-32 napos a ciklusom. 27. napon vagyok !
sziasztok !
na küldöm a ma reggeli tesztem eredményét: :))))
[link] azonnal kijött halványan a második csík :)
a képet viszont most az előbb csináltam már a melóhelyemen, nem akartam otthon feltünősködni a párom előtt, mert ha ebből lesz még erős pozitiv (ami számomra már a megnyugtató), akkor szeretném ezt adni neki ajándékba Valentin napra .
mi a véleményetek ???
Köszi mindenkinek a drukkot !
Szia !
Köszönöm a biztatást, azért van bennem egy kicsi para, mert már volt pozitiv tesztem, éreztem is a tüneteket, és terhes is voltam, de mire mentem volna a dokihoz egyik napról a másikra begörcsöltem, bevéreztem, tudtam hogy nem maradhatott meg... hát nem is maradt meg. egy nagyon erős,fájdalmas mensivel távozott :(
ezért van bennem egy pici félelem. De bizakodom.
Neked kedves 22 hkm GRATULÁLOK A BABUHOOZ ! ÉS SOK BOLDOGSÁGOT !
Drukkolok hogy erősödjön!!! Én barnáztam jó pár hétig mire hajlandóak voltak gyógyszert írni, de szerencsére velünk maradt! Remélem most minden a legnagyobb rendben lesz Veled!!!
34 hkm
Köszi a drukkot nagyon aranyosak vagytok, most eldöntöttem, hogy csak 2 nap mulva fogok tesztelni. de megírom hogy mi lett az eredmény!
szép napot nektek lányok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!