Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesvitamint elszámolnak...

Terhesvitamint elszámolnak egészségpénztárra, ha a párom nevére kérem a számlát?

Figyelt kérdés
Elfogadják így az EP-ak, vagy nem, mert férfi minek venne magának terhesvitamint?
2016. febr. 10. 06:58
 1/8 anonim ***** válasza:

A mienk igen. Hiszen csaladtag is hasznalhatja a kartyat. Javaslom, azzal fizess es ne a szamlat kuldjetek be. Az adott ephonlapjan tuti tetelesen fel van sorolva, mit vehettek. De kartyaval nalunk mindent lehuznak, nem valogatjak.

A ferjem pl vesz legzesfigyelot es cumit. Nem maganak.:)))

35hkm

2016. febr. 10. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Azert ez nem igy van.

Melyik EP?

Hivatalosan csak akkor lehet elszamolni "noi termeket/szolgaltatast", ha szolgaltatasra jogosultkent egy no is be van jelentve.

Ugyanigy a babacuccok. Magzatot is be lehet jelenteni. De bejelentes nelkul se a pelenkat, se a legzesfigyelot nem koteles.

Egyebkent az is kizaro hogy tudtommal egyik terhesvitamin se rendelkezik ogyi szammal, igy nem elszamolhato.

(Mkb es otp-s ep tapaszralataim vannak. Az axa rem laza volt, de most vette meg az otp).

2016. febr. 10. 07:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Terhesvitamint nem lehet elszámolni ep-re.
2016. febr. 10. 07:25
 4/8 anonim ***** válasza:
az ep kártyával fizess és meglátod, az adott gyógyszertárban mit csinálnak! nagyon változó! a mammutban a múltkor egyesével külön válogatta a pénztáros, amiket vettem. a mi kerületünkben meg csak lehúzza a kártyát és ennyi, mindegy, hogy maszkot veszek vagy cumisüvegmelegítőt.
2016. febr. 10. 07:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi, Elevitet és Gravidát lehet rá venni, ezeknek van OGYI-száma.

"A PRÉMIUM Egészségpénztár minden magyarországi gyógyszertár számláját elfogadja. Sem a szolgáltatói szerződés megléte, sem orvosi javaslat benyújtása nem szükséges ezen számlák elszámolásához."

Ennyit ír a honlap, nem tudom, hogy férfi vehet-e terhesvitamint.

Kártyája nincs a páromnak, számlákat szoktunk beküldözgetni és egyénileg fizeti, nem kap munkáltatótól pénzt rá.

2016. febr. 10. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nézegetik végig ennyire tetelesen a számlákat. Mi pl múltkor tescoban vásároltunk cumit, volt más is a blokkon, lazán kifizették, de dm-ben vásároltunk rengeteg pelenkát, cumisüveget, tápszert, meg egyéb kozmetikai cuccokat, mindent kifizettek, aztán lehetett valami belső ellenőrzés, mert küldtek csekket, hogy véletlenül kifizették a fogkrémeket is, azt fizessem vissza. De a parfümöt, borotvát stb még ekkor sem vették észre. Egy próbát megér. Én mindig 50-60 számlát küldök egyszerre, szerintem már akkor rosszul vannak, amikor meglátják a púpos borítékot. :-)
2016. febr. 10. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a párod bejelent kedvezmènyezettnek az ep számlájához akkor igen.
2016. febr. 10. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, igazából már megvan a számla és kedvezményezett is vagyok, de a párom vette a vitamint és valamiért a saját nevére kérte a számlát...legalább a gyógyszerész szólhatott volna neki. :)

De mindegy, akkor megpróbáljuk, majd kiderül.

2016. febr. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!