Halvány pozitív is pozitív?
Figyelt kérdés
12 napja késik a mensim. Tegnap reggel csináltam egy tesztet, halvány pozitív lett, ma reggel megismételtem ma sem olyan piros mint az érvényességi csík, de picit erősebb. Szerintetek baba lesz, vagy inkább valami baj van? Jövőhéten megyek dokihoz.2016. febr. 7. 10:39
11/23 anonim válasza:
aki méhen kívül terhes annak van menstruáció is általában .Nekem is voltak kisebb n görcseim sőt még hüvelybe sugárzó enyhe nyílalló érzést is éreztem .De 100 boldogság és öröm majd akkor ér mikor el mész a dokihoz mikor készülsz ? nekem 3 -4 hetes terhességet meg tudott állapítani.
12/23 A kérdező kommentje:
Szerdára remélem kapok időpontot, ha nem akkor péntek. :)
2016. febr. 7. 16:31
13/23 anonim válasza:
Ne gondolj egyböl a legrosszabra;)Van akinek sosem lessz egyforma erősségü a két csík.Megbizhato az x epill de tapasztalotbol mondom hogy amikor terhes voltam mindig halványabb volt mind a többi teszt.
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Kaptam mára időpontot.
2016. febr. 8. 08:56
15/23 anonim válasza:
Nagyon drukkolok! Majd írj mit látott a doki!
17/23 A kérdező kommentje:
Azt mondták a petefészekben ragadt és méhen kívüli terhesség. Most megyek fel a kórházban, remélem megcáfolják, vagy ciszta.
2016. febr. 8. 19:42
18/23 anonim válasza:
Te jó ég! :( nagyon sajnálom! Reméljük tévedtek! :(
19/23 A kérdező kommentje:
Igen félre nézték, az estét a kórházban töltöttem, reggel megállapították, hogy jó helyen van a pici, de vagy korai vagy nem fejlődik rendesen :c Egy hét múlva kiderül, hogy megmarad e.
2016. febr. 9. 11:41
20/23 anonim válasza:
Na, azért ez már jobb hír! Reméljük minden rendben és csak később fogant a pici! Nagyon szoritok nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!