A párom gyereket akar de én nem (anyagi és lkás problémák miatt). Sokszor van ebből vita. Nos mit tudok ez ellen tenni? Ő gumit nem húz mert gyereket akar én meg nem tudok elmenni nőgyógyászhoz hogy irassak fogamzásgátlót (mert ahol lakunk ideiglenesen nem vagyok be jelentkezve orvosilag). Akkor mit tegyek hogy megakadályozzam a terhességet ha belém élvez?
Már megint miféle kapcsolat ez, ahol nem képesek megbeszélni a problémákat???
Mert az egyik ezt akar,a másik meg azt! Kompromisszum persze nincs mert jórészt a felek jótékony sunnyogással elintézettnek tekintik a "megbeszélést"!
Ha ennyire nem megy,kár erőltetni,meg titokba fogigátlót szedni!
2016. febr. 6. 17:21
13/24 anonim válasza:
Először is, ész érvekkel meg kell győznöd. Arra nem mondhat nemet.
Másodszor. Lakhelytől teljesen független, hova mész nőgyógyászatra. Szabad orvosválasztás van. Bárhova mehetsz vizsgálatra. De ahhoz, hogy gyógyszert írjanak, kell érvényes rákszűrés. (és nem, nem adnak recept nélkül patikában)
Harmadszor. Mennyire "rokkant"? Esetleg ő is el tudna látni egy kicsit?
2016. febr. 6. 17:24
14/24 A kérdező kommentje:
Nem érti. Rá jött ez a dilihopp. Ez az én is igy vagyok vele hogy nem fekszem le vele. Ezt már kb 1 hónapja húzom minden féle indokkal. (Fáradt vagyok fáj a fejem stb). De ez nem megy a végtelenségig. Már igy is kitalálta hogy biztos van vlakim és azért nem akarok vele. Nőgyógyászhoz megNem érti. Rá jött ez a dilihopp. Ez az én is igy vagyok vele hogy nem fekszem le vele. Ezt már kb 1 hónapja húzom minden féle indokkal. (Fáradt vagyok fáj a fejem stb). De ez nem megy a végtelenségig. Már igy is kitalálta hogy biztos van vlakim és azért nem akarok vele. Nőgyógyászhoz meg hogy menjek papírok nélkül? Itt nem vagyok orvosilag be jelentkezve. (A papirok az állandó lakóhelyemen vannak 400km-re) És nem is tudom hogy érdemes é mert lehet hogy átköltözünk másik faluba a tulaj miatt. hogy menjek papírok nélkül? Itt nem vagyok orvosilag be jelentkezve. (A papirok az állandó lakóhelyemen vannak 400km-re) És nem is tudom hogy érdemes é mert lehet hogy átköltözünk másik faluba a tulaj miatt.
2016. febr. 6. 17:28
15/24 anonim válasza:
Ahhoz nem kellenek papírok.A Tb kártyádon kívül semmit nem kèrnek.Régi leleteket sem.Bemész a területi kórház nőgyógyászati szakrendelésére,kivárod a sorod,vagy kérsz időpontot,és elmész.Vagy keresel egy magándokit.
2016. febr. 6. 17:33
16/24 anonim válasza:
Miért nem mész el magán nőgyógyászhoz? Ő felírja a gyógyszert. Ha van pénzed gyógyszerre, lesz pénzed egyszeri alkalommal egy magán nőgyógyászra is.
Egyébként ezt tényleg meg kéne tudnotok beszélni.
2016. febr. 6. 17:45
17/24 anonim válasza:
" Ezt már kb 1 hónapja húzom minden féle indokkal. (Fáradt vagyok fáj a fejem stb). 2
NEM hazuidozni jellene, hanem közölni vele, hoyg amíg nem húz gumit, addig nincs szex!
2016. febr. 6. 17:51
18/24 anonim válasza:
"Nőgyógyászhoz meg hogy menjek papírok
nélkül? Itt nem vagyok orvosilag be
jelentkezve. (A papirok az állandó
lakóhelyemen vannak 400km-re)"
Milyen papírok?
Nincs TB kártyád? Nálad kéne legyen, nem 400km-re!
A lakcim tök mindegy hol van.
2016. febr. 6. 17:56
19/24 anonim válasza:
Csak ki ne szurkálja előre a gumikat. Ezek után azzal sem feküdnék le vele. Csak akkor, ha én gondoskodom a védekezésről. Fogod a tb kártyátd, bemész a legközelebbi kórházba a nőgyógyásaztra, elmondod, hogy védekezni szeretnél, elmondják hogyan. Pl lehetne spirál, gyógyszer.
2016. febr. 6. 17:58
20/24 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy amíg hülye, addig nem szexelsz vele. Nem kell kifogást keresni, ha ilyen hülye hogy nem érti meg, hogy nincs pénz még egy gyerekre (vagy csak te nem akarod)...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!