Mar egyszer jopar nappal ezelott feltettem 2 tesztet, amit pozinak irtak. Azota csinaltam tobb tesztet is. Mind negativ. Miert? Kerlek irjatok, elegge tanacstalan vagyok.
Ezert kemiai terhessegre gondolok, talan nem fejlodott tovabb a baba. Szoval a kerdesem hogy azota nem kellett volna kiurulnie, illetve normalis az ha meg ugyanugy megvannak a tunetek?Ez itt a kep amit feltettem mar ide majd 2 hete:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ha már itt nagy filozofálások mennek, akkor én alátámasztom azt a nézetet hogy a hcg teszt ovut is jelezhet.
Ugyan ilyen volt a tesztem mint a tieid, feltettem ide mindenki gratulált hogy pozitív, tuti baba. Vártam a dokival mire elmentem mondom már jócskán látni kell a babát erre azt mondta a doki hogy van itt valami ami 4mm vagy ciszta vagy egy korai kb 3 hetes terhesség. Hát mint kiderült akkor voltam 3 hetes terhes, 2 hétre rá kellett mennem kontrollra akkor már beigazolódott. Most 37 hetes kismama vagyok. Visszaszámolva akkor fogant mikor a terhességi teszt "pozitív" lett! :)
Utolsó válaszoló.
Köszönöm,hogy ezt leírtad. Akkor mégsem írtam hülyeséget, és jóra gondoltam. Te vagy rá az élő példa, hogy igen is, a hcg teszt mutathatja az LH csúcsot. Ennek most nagyon örülök.
És persze gratulálok a babádhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!