Mar egyszer jopar nappal ezelott feltettem 2 tesztet, amit pozinak irtak. Azota csinaltam tobb tesztet is. Mind negativ. Miert? Kerlek irjatok, elegge tanacstalan vagyok.
Ezert kemiai terhessegre gondolok, talan nem fejlodott tovabb a baba. Szoval a kerdesem hogy azota nem kellett volna kiurulnie, illetve normalis az ha meg ugyanugy megvannak a tunetek?Ez itt a kep amit feltettem mar ide majd 2 hete:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Láttam a kérdésed, csak nem írtam semmit. Én nem mondtam volna pozinak. A felső kép teljesen negatív, az alsó meg fura, nem teljes a csík, és nagyon vékony, én hibásnak mondtam volna. Nem szerettem volna, ha az én véleményem egyedül negatív. A másik, ami az én véleményem, mátöbben is vagyunk így, hogy esetleg a megemelkedett LH-t jelezte. Nekem is volt több pozi tesztem, és nem folyamatosan. Nem hinném, hogy kémiai terhesség. Ez a korán tesztelés átka. A biztos az, ha nem jön meg, és szép erőset tesztelsz, én már csak akkor hiszem el.
Bocsi, nem megbántani akartalak, de én így gondolom, és tudom mit érzel.
Amúgy mikorra nem várod?
Szamomra a negativ velemeny is velemeny :) Hisz nem az a lenyeg hogy belembeszeljek a pozit,hanem inkabb a valosag erdekel :)
Amugy a mult hoban azt hiszem 6an jott,de mindig elobb jon par nappal.Tehat hivatalosan mara nem varnam,de a gyakorlatban az mar 3-4 nappal ezelott volt.
Persze lehet hogy hibas volt a teszt,valoszinu azert nem ismertem fel mert sosem talalkoztam meg olyannal :)
Koszonom valaszod :)
Koszonom neked is 😊
Persze a remeny hal meg utoljára,de azota erosodnie kellett volna nem eltűnnie a csikocskanak 😡. Nem marad mas csak a várakozás!
Kedves kérdező. Addig, amíg nem jön meg, addig van remény. Lehet csak később fogant a baba.
Nagyon drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!