Biológia szempontjából mikor jó a gyerek vállalás?
Szia.
Szerintem is 18-25 kozott.persze ez egyen fuggo is biztosan.
Az elso ket Fiamat 18 es 20 evesen szultem.imadtam a terhesseg minden percet.semmi problemam nem volt.
Most 27 evesen szenvedek (szo szerint) a 3. Babaval.33 hetes vagyok es mint a messiast ugy varom a veget.ha valaki ezt elore megmondja ketszer meggondolom,hogy valaljak e 3.babut.imadom ne erts felre,es ha megszuletett is biztosan ugyan ugy imadni fogom mint a nagyokat,csak mar tartanank ott.
Szoval en szemely szerint jobban viseltem fizikailag fiatalabban (mintha most olyan oreg lennek ;) )
Orvosom is azon a velemenyen van,hogy azert van ennyi veteles,koraszules es komplikacio mert nagyon kitolodott a szules ideje...
De biztosan van kivetel aki 30 felett is elvezi a gondtalan terhesseget.
"Betojok, egy egyetemi docens, phd-s orvos
álította a 18-26-ot,"
Naja, és vajon miért nem mert 16-26-ot mondani? Hidd el nem a biológia miatt hanem mert a társadalom megveti még a PhD orvost is ha olyat mer állítani, hogy a 16-18 éves lányok biológiailag ideális állapotban vannak szüléshez. 100-200 éve teljesen természetes volt ekkor szülni. Manapság elítéli a nyugati társadalom azt aki 16 évesen szül. Ezért politikailag korrekt fogalmazás, hogy 18-tol amikor már úgymond nagykorú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!