Biológia szempontjából mikor jó a gyerek vállalás?
ha egy tizessel idosebb lennél akkor aggodhatnal, de 23 evesen kifutsz??? komolyan gondolod?
Amugy szerintem a huszas evek a legalkalmasabbak a gyerekvallalasra. inkabb a kozepeig, mondjuk 26-7-ig. természetesen ezt csak biologiailag ertem.
Betojok, egy egyetemi docens, phd-s orvos álította a 18-26-ot, de itt mások jobban tudják, mert 0%-ra értékelték a válaszom. :D
Én is 27 voltam, amikor az elsőt szültem, örülnék, ha 30-ig lenne a kórhatár, de nem így van, amit tudományos cikkek bizonyítanak.
Nem tudom, ki pontozott le, én biztos nem.
Nincs minden orvos egy állásponton a kérdésben. 30 éves kor után kezd lassan csökkenni a termékenység átlagosan. Több oldalról szokták vizsgálni ezt a kérdést, ami miatt csak átlagolni lehet kb. Az elég fiatalon gyereket vállalók pl. lehet, hogy könnyebben várandósak lesznek, de nagyobb a kockázat náluk az alacsony születési súlyra. A termékenység csak az egyik része a dolognak. Aztán ott van a fejlődési rendellenességek kockázata is. Szóval azért ez sem fekete-fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!