Hibás a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Az előbb teszteltem egy x-epil teszttel. A kontroll csík szép piros, a teszt csík azonban teljesen fehér lett. Elkülönül a hàttér színtől, pont olyan, mintha pozitív lenne, csak full fehér. Hasznàltam màr ilyen tesztet, koràbban egynemű fehér volt a kontrollcsìkon kívül, a teszt csík helye nem làtszott negatív esetén. Hibàs darab, vagy ne lepődjek meg ilyenen?2016. febr. 3. 05:38
1/6 anonim válasza:
Negatív sajna :( elöfordul a teszteknél. Csak a csík helye,aminek el kellene színeződni, ha volna hcg.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy az, csak nem làttam még ilyet. Nem vagyok elkeseredve, nincs most tervben baba, csak furcsa tüneteim vannak, bàr örültünk volna akkor is, ha most akarna jönni.
2016. febr. 3. 07:19
3/6 anonim válasza:
Nem áztattad túl esetleg?Sajnos elég 1-2 másodperc is pluszba és akkor produkálhat ilyet a teszt. Ha esetleg maradnak a tüneteid és nem jön meg csinálj 1 másik fajta tesztet,mert én nem merném teljesen biztosra kijelenteni,hogy ez negatív és nem hibás teszt.
4/6 anonim válasza:
#1 vagyok. Attól még lehet baba,csak lehet korán teszteltél.:) Hányadik nappn vagy? Késik már? Nekem amúgy az x-epil később lett pozi. Facell sokkal jobb.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazàbòl mensi utàn vagyok, de csak 2 nap enyhe vérzésem volt 6 nap helyett. Ami fura, hogy azòta is nagyon érzékeny a mellem, szùrkàl a hasam, stb. A ciklusaim rövidek, 23-25 naposak, szòval baba esetén is max 5 hetes lennék, ha az utolsó mensit nem szàmolom. Jövő héten mindenképp megyek dokihoz, mert, ha baba nincs, akkor màs lehet, csak gondoltam ellenőrzöm, hàtha...
2016. febr. 3. 14:29
6/6 A kérdező kommentje:
Nem àzott el a teszt biztosan.
2016. febr. 3. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!