Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt, vagy még...

Terhességi teszt, vagy még túl korai?

Figyelt kérdés

Sziasztok kerném a segitsegeteket. Az utolsó menszeszem Január 3.-án volt. A parommal Január 15-től 18-ig voltam. (A munkaja miatt jelenleg nem élünk együtt)! Ez alatt az idő alatt nem védekeztünk. Csinaltam 2 tesztet azóta de negatív lett. Talán még túl korai ?

Mikor csinaljak tesztek? Amúgy már 2 napja hanyingerem van és szédülök és meglepően fáradt vagyok délután. Tanácsok?

Előre is köszi a válaszokat! 

2016. jan. 29. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A következő kimaradt menses napján legkorábban.
2016. jan. 29. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, akkor a tünetek valszeg nem is a lehetséges terhesseg miatt vannak ?!
2016. jan. 29. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezekkel a tünetekkel nem érdemes nagyon foglalkozni még.Ilyen korán nem sok jelentősége van mert 1000oka lehet ezeknek.Mg képesek vagyunk akaratunk ellenére is beképzelni ezeket.Én is voltam már igy ezzel.Tudom egy örrökkévalóság ez az idő de hidd el ha lefoglalid magad gyorsabban eltelik.Én is végigcsináltam ezt a szörnyű várakozást.
2016. jan. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!