Most vagyok a 8-9dpon kb. Csináltam tesztet negatív. A hőm fent 37 és felette. Az enyhe hüvelybe nyilaló (feszülő) fájdalom és méh szurkálás lehet e a korai terhesség vagy beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy legalább 12 nap mire beágyazódik. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mások is éreztek e ilyesmi tüneteket. Pláne a hüvelyi feszülést?2015. nov. 30. 18:24
1/5 anonim válasza:
a beágyazódás 7-12 nap. nekem az első tünetem az volt, hogy sokáig 37-37,1 körül maradt a hőm. szóval ez alapján lehetséges.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy előző hónapban is kb így volt.. lett is két pozi tesztem ,rá 5 napra megjött. Tudom, hogy az esti hő nem számít de már egy ideje nyugodtan ülök nem ugrálok és 37.4.. fel fogok forrni.( nem vagyok beteg)kíváncsi vagyok a reggeli hőmre.
2015. nov. 30. 18:40
3/5 anonim válasza:
En ereztem ilyet. Gorcsoket 8-9 dpo es 9. dpon huvelyi fajdalom, ilyen feszulo erzes fele, ez így együtt nekem olyan mint amikor masodik napja tart a menzesz. Csináltam 10. dpon egy tesztet ami negatív lett és 12. dpon egy pozitivat. Nekem beagyazodas volt, remeljuk neked is. :)
4/5 anonim válasza:
Rengeteg ilyen pozi teszt van ahol van is valami, de nem életképes ezért menzesszel távozik....ne tesztelj kimaradt menzeszvelőtt!!!
Felesleges és csak rágölcsölsz ami szintúgy csak rosszhoz vezet.....
5/5 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban 5 napot késett akkora nem várt napján teszteltem pozit. Valószínű ezért vagyok most kicsit jobban rajta a témán :/
2015. nov. 30. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!