Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön végre a baba?

Miért nem jön végre a baba?

Figyelt kérdés
2 éve várjuk, most azt hittem talán, mert mindig 25-26 napra szokott jönni, erre ma a 27. napon megjött.Pedig azt hittem, végre sikerült. A melleim nagyon érzékenyek, Megyek reflexológushoz. Van tapasztalata valakinek?
2010. márc. 29. 08:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet! De tényleg! És ezt csak orvos fogja tudni neked megmondani miért nem lehet. Van olyan is(nálunk is ez volt), hogy nincs kizáró tényező és mégsem jön össze. Nem tudom hány éves vagy de mindenképpen felkeresnék egy szakembert(szakklinikát), mert két év már sok idő! Nálunk 4,5 évre sikerült a baba sok sikertelen próbálkozás, majd sok sikertelen inseminacio után végül lombik-program segítségével két éve megszületett a kisbabánk! Egyszóval sokáig már ne "húzzátok" az otthoni próbálgatást!

Sok sikert!

2010. márc. 29. 09:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia, én 42 éves vagyok,párom fiatalabb, Te mennyi voltál akkor? Nálatok mi volt a baj? Már vizsgáltak bennünket, nem nálam van a baj.
2010. márc. 29. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én mikor szültem majdnem 34 éves voltam. Ha te ennyi idős vagy akkor pedig pláne menj(etek) el orvoshoz, mert úgy tudom(nem biztos), hogy Magyarországon a lombikot 45 éves korig csinálják. Ha biztosítva vagytok akkor az állam téríti.(a gyógyszereket nem). Nem tudom merre laksz de jó szívvel ajánlom a Kaáli intézetet. [link]

Nálunk, mint írtam is nem volt semmi kizáró tényező -ismeretlen eredetű meddőség-így hívják, ha nem tudnak rájönni mi a gond, mivel minden eredményünk jó volt!

Ha kérdésed van még vagy konkrét orvos kell válaszolok szívesen!

2010. márc. 29. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Voltunk orvosnál, páromnál volt gond, én rendben vagyok elvileg. Most akarok orvost váltani, mert a dokim nem nézte, hogy átjárható-e a petevezetékem.... Egyébként Pécsett élünk, itt szeretnénk megoldani.
2010. márc. 31. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!