Valaki esett már teherbe megszakításos védekezéssel?
De most komolyan. Eddig amit hallottam,az mindig "egyik barátnőm barátnője,egyik ismerősöm",de igazából olyannal,aki így esett teherbe még nem találkoztam.
Tehát a kérdés magától értetődő. Ha nincs a hölgynek peteérése,a srác előtte pisil,vagy 5-ször (így kimosva a hugycsövéből az esetleges spermiumokat),tutira időbe kiveszi,akkor mekkora az esély a terhességre?Nőmmel már másfél éve így vagyunk,mindkettőnk nemzőképes,tök egészségesek vagyunk. És nincs gyerek. Most vagy mi csináljuk nagyon jól,vagy mindenki,aki elvileg így esett teherbe az kamuzik,mert fél bevallani,hogy későn vette ki.
És mielőtt valaki írná,hogy a szex közben termelődő előváladékba is lehet sperma,annak üzenem,hogy kizárt,mert teljesen más mirigy termeli a kettőt.
Most hozzáértő emberek véleményére lennék kíváncsi,nem akarok meggyőzni senkit. Nekem az a véleményem,hogy nagyon minimális az esély arra,hogy teherbe essen így valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!