Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki esett már teherbe...

Valaki esett már teherbe megszakításos védekezéssel?

Figyelt kérdés

De most komolyan. Eddig amit hallottam,az mindig "egyik barátnőm barátnője,egyik ismerősöm",de igazából olyannal,aki így esett teherbe még nem találkoztam.

Tehát a kérdés magától értetődő. Ha nincs a hölgynek peteérése,a srác előtte pisil,vagy 5-ször (így kimosva a hugycsövéből az esetleges spermiumokat),tutira időbe kiveszi,akkor mekkora az esély a terhességre?Nőmmel már másfél éve így vagyunk,mindkettőnk nemzőképes,tök egészségesek vagyunk. És nincs gyerek. Most vagy mi csináljuk nagyon jól,vagy mindenki,aki elvileg így esett teherbe az kamuzik,mert fél bevallani,hogy későn vette ki.

És mielőtt valaki írná,hogy a szex közben termelődő előváladékba is lehet sperma,annak üzenem,hogy kizárt,mert teljesen más mirigy termeli a kettőt.

Most hozzáértő emberek véleményére lennék kíváncsi,nem akarok meggyőzni senkit. Nekem az a véleményem,hogy nagyon minimális az esély arra,hogy teherbe essen így valaki...

2016. jan. 31. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
3 év alatt nem estem teherbe. De eleve úgy álltunk hozzá, hogy van egy kis esély, és ha jönne a gyerek, akkor hadd jöjjön.
2016. jan. 31. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is, pedig a srác el se ment. Azután se, hogy kivette.
2016. febr. 1. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Nalunk ugy jott a baba,hogy a ferjem.allitotta idobe kivette mert "keveseltem" ami kijott ezert kerdeztem tole...hat nem vette ki idoben egyetlen egyszer! Terhes is lettem... :) Be is vallom a hibat !
2016. febr. 1. 20:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyenek nagy többségében a férfi nem meri bevallani,hogy hibázott. Vagy már aktus közben nagyon közel volt,kihúzta,de az ondó kismértékben megindult,utána meg visszatette. Így benne van szerintem is. De ha mindent jól csinál,szerintem kizárt a baba.
2016. febr. 2. 19:21
 16/16 3005 ***** válasza:
Szuleim spiral + ovszer egyuttes hasznalataval hoztak engem ossze...
2016. febr. 2. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!