Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy ez vetélés?

Lehet hogy ez vetélés?

Figyelt kérdés

3. napja késik a vérzésem. Csütörtökön kellett volna megjönnie. Nem terveztünk babát, védekeztünk is, így nem is számolgattam vagy figyeltem magam, DE

elkezdtem erősen barnázni, ami még sosem fordult elő velem menstruáció elején. Mindig simán vérzéssel kezdődött a menstruációm. Ezért is számoltam utána a dolgoknak és rájöttem hogy már három napja késik... Ma egész nap cipeltem a fiam, lépcsőztem, fociztunk a játszótéren egy barátnőm kisfiával, (utána kezdődött a barnázás), lehet hogy beindult a vetélés?

Vegyek holnap tesztet? Ha baba van, vagy volt azt ki kell hogy mutassa, igaz?!

Tudom, hogy nem tudtok pontos választ adni, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!

Előre is köszi a válaszokat!

2010. márc. 28. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj egyet ha nem jön meg pár nap múlva. A barnázás még nem jelenti feltétlenül hogy meg fog jönni. De ez az én véleményem.
2010. márc. 28. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Tesztelj egyet, de sztem itt nincs baba a dologban.
2010. márc. 29. 07:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs baba! Ma már rendesen vérzek.
2010. márc. 29. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!