Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem mindegy, hogy málna vagy...

Nem mindegy, hogy málna vagy málnalevél teát veszek, ha teheerbeesés miatt innám?

Figyelt kérdés

A párom ma ment vásárolni,sajnos én nem tudtam menni mert lebetegedtem de ez nem is lényeg. Megkértem,hozzon nekem málnalevél teát.. Ő valami fehér teát hozott málnásat :D

Nah akkor gondolkodtam el,hogy gondolom egyáltalán nem mindegy,hogy levél vagy termés igaz?

Buta kérdés gondolom,de olyan kezdő vagyok és már olyan sokat olvasok teherbeesés témában,hogy nem bírja feldolgozni az agyam :(

2016. jan. 29. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Mivel egyik sem segít, de ártani se árt, tökmindegy. Nem ezen fog múlni, hogy teherbe esel-e.
2016. jan. 29. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:

A lányomnál semmit sem ittam,ő rá 2,5 évet vártunk úgy,hogy minden rendben volt! A 2.babánkkal viszont e vitaminoztam,folsavaztam,teáztam,3.hónapban megfogant,csak...sajnos a 11.héten itthagyott minket. Úgy érzem,ezek a gyógynövények segítettek a 2.-nál.

Lelki dolog miatt fél évig szüneteltettük a próbálkozást,de most újra rajta vagyunk. Most is elkezdtem palástfűzni,e vitamint,folsavat eszek,de ezt a málnalevél teát is szeretném inni a palástfű mellé.

Csak hát nem tudom,hogy most akkor van különbség? Tehát ha valami málnatea,akkor az nem málnalevél?

2016. jan. 29. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz.
2016. jan. 29. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez aranyos. :) Nem ugyanaz. A fehér tea ráadásul koffeint is tartlamaz ezért, ha várandós leszel ismét óvatosan vele.
2016. jan. 29. 17:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Az nem a fekete tea? Na jó... elmegyek a drogériába akkor én jövőhéten. MálnaLEVÉL teát keresve :)
2016. jan. 29. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
A fekete tea is ilyen igen. :) Bár nem olyan magas, mint a fekete teáé.
2016. jan. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!