Nem mindegy, hogy málna vagy málnalevél teát veszek, ha teheerbeesés miatt innám?
A párom ma ment vásárolni,sajnos én nem tudtam menni mert lebetegedtem de ez nem is lényeg. Megkértem,hozzon nekem málnalevél teát.. Ő valami fehér teát hozott málnásat :D
Nah akkor gondolkodtam el,hogy gondolom egyáltalán nem mindegy,hogy levél vagy termés igaz?
Buta kérdés gondolom,de olyan kezdő vagyok és már olyan sokat olvasok teherbeesés témában,hogy nem bírja feldolgozni az agyam :(
A lányomnál semmit sem ittam,ő rá 2,5 évet vártunk úgy,hogy minden rendben volt! A 2.babánkkal viszont e vitaminoztam,folsavaztam,teáztam,3.hónapban megfogant,csak...sajnos a 11.héten itthagyott minket. Úgy érzem,ezek a gyógynövények segítettek a 2.-nál.
Lelki dolog miatt fél évig szüneteltettük a próbálkozást,de most újra rajta vagyunk. Most is elkezdtem palástfűzni,e vitamint,folsavat eszek,de ezt a málnalevél teát is szeretném inni a palástfű mellé.
Csak hát nem tudom,hogy most akkor van különbség? Tehát ha valami málnatea,akkor az nem málnalevél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!