1/19 anonim válasza:
Szia !
Én is látom a második csíkot! Halvány ugyan, de ott van. Hányadik napon vagy ? késik már ??
Halkan gratulálnék!
2/19 A kérdező kommentje:
Késik 2 napja...
2016. jan. 28. 09:16
3/19 anonim válasza:
Szerintem az egy besárgult csík:( Száradási csíknak mondanám,de kívánom,hogy ne legyen igazam.
4/19 anonim válasza:
Szerintem várj 1-2 napot és csinálj még egy tesztet reggeli elős pisiből. ha van ott valami akkor nyilván valamivel , akárcsak picit is de erősebbnek és egyértelműbbnek kell látszódjon a második csík !
Egyéb tüneteid vannak ???
5/19 anonim válasza:
szerintem ez nem egy rózsaszín második csík, hanem csak a helye, és 2 napos késésnél már erősebbnek kellene lennie, de szurkolok, hogy mégis baba legyen.:)
(ha ez egy predictor earyl, akkor viszont tuti szellemcsík)
7/19 anonim válasza:
szerintem sem, nekem ennél egyszer egy erősebb volt pár árnyalattal, de nem volt semmi
8/19 anonim válasza:
Én is látok csíkot,de azért még próbáld nem annyira beleélni magad! Ahogy már írta valaki érdemes lenne 1-2 nap múlva ugyanilyen teszttel tesztelni reggeli vizeletből,vagy ha nagyon nem bírsz várni,akkor még azt is megteheted,hogy egy másik teszttel is megpróbálkozol pl. X-epillel,drogériákban lehet kapni,olcsó megbízható és 2 db is van egy csomagban. Viszont ahhoz is érdemes "tartalékolni" a pisit pár óráig. Szorítok,írd majd meg,mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!