Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek nézzétek meg a teszteme...

Kérlek nézzétek meg a tesztemet. Látja valaki a második csíkot rajtam kívül?

Figyelt kérdés

[link]

Ne kövezzetek meg, nemvárt előtt tesztelek korábbi vetélés miatt.

2016. jan. 22. 10:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én negatívnak látom. Ha nincs orvosi oka, gyógyszer, ilyesmi, szerintem ne tesztelgess, csak ha késik 2-3 napja.
2016. jan. 22. 10:15
 2/20 anonim ***** válasza:

Mintha talán nagyon halványan lenne ott valami de pár nap múlva talán jobban fog látszani ha tényleg baba van

Mikorra nem várod?

2016. jan. 22. 10:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem is voolt egy vetélésem, mégis csak a kimaradt mensi napján teszteltem, peersze full pozitívat, felhívtam a dokim, mondta hogy szedjem a duphastont 2×1et. Most 12+5hetes vagyok, minden rendben és már nem kell a duphaston sem. Egyébként negatív szerintem.
2016. jan. 22. 10:19
 4/20 anonim ***** válasza:
Semmit sem látok.
2016. jan. 22. 10:21
 5/20 anonim ***** válasza:

Kigúvadt a szemem de én sem látom.

Ne stresszeld magad teszteléssel a nemvárt előtt, nem érdemes ennyire ráfeszülni, hisd el, tapasztalat. (1.5 év próbálkozás után 11. heti vetélés ;( majd 3 hónapra rá siker )

2016. jan. 22. 10:21
 6/20 anonim ***** válasza:
Én nem látom :(
2016. jan. 22. 10:23
 7/20 anonim ***** válasza:
22%

Igen látszik:) és nagyító sem kell,de simán lehet még száradási csík is:(

Milyen fajta teszt? Esetleg utánaolvashatnál,hogy az ad-e halvány csíkot nem terhesség esetén.

2016. jan. 22. 10:41
 8/20 anonim ***** válasza:
negatív, nem tudom mit lát az előttem szóló...tesztelj nem várt után
2016. jan. 22. 10:44
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem látom. Ha sokáig bámulom akkor odatudom képzelni mert tudom milyennek lennie,de ezen nem látszik semmi. Várj pár napot,nekem nemvárt után 2 nappal volt halvany csík de az tökéletesen látszott.
2016. jan. 22. 10:53
 10/20 anonim ***** válasza:
37%

[link]

Sötétítettem. Ezen jobban látszik.

2016. jan. 22. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!