Kérlek nézzétek meg a tesztemet. Látja valaki a második csíkot rajtam kívül?
2016. jan. 22. 10:12
11/20 anonim válasza:
10# az nem az a csík szerintem amire gondolsz ;)
Igy néz ki egy pozi teszt (ez már 3 éves lesz nyáron :) )
12/20 anonim válasza:
A kérdező "csíkja" jó helyen van és nem azt mondtam h pozitív,hanem hogy talán lehet még pozi. És tudom h néz ki egy pozitív teszt,3x tapasztaltam. :)
13/20 anonim válasza:
Ne áltassátok, egy pozi teszt nem ilyen. Lehet baba de várni kellene pár napot a teszteléssel.
14/20 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ki írta h pozitív?
15/20 anonim válasza:
#12 akkor én valamit félreértettem. De az 100% hogy ezen a képen egy csík van, sötétítve is meg világosítva is meg negatívba is...
Lehet pozi persze, egy másik teszt úgy 3-4 nap múlva :)
16/20 anonim válasza:
Most komolyan azért értékeltetek le mert látok 2.csíkot? Ti őrültek vagytok?
17/20 anonim válasza:
17es nincs mit látni. Nem tudom milyen szemed van de ez nem pozi. Persze latok en is rajta csíkokat de nem jo helyen.
18/20 anonim válasza:
Neked mi bajod, de tényleg? :D
19/20 anonim válasza:
ez negatív sajnos, korán teszteltél
20/20 anonim válasza:
Olyan, mintha ott lenne a helye a csíknak. Sötét csík bal oldalon. Erre gondolt az előttünk szóló... de halvány RÓZSASZÍNNEK kéne lennie, nem szürkének. És nem várt előtt tesztelni tényleg nem szabad, csak hát az ember megőrül a várakozástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!