Most januárban kezdtem bele párommal a baba "készítésbe". Tegnap előtt kellett volna megjönnie, ha nagyon pontos a menstruációm. Tudom, hogy 2 nap késés még semmit nem jelent. A hasam az kicsit néha görcsöl, ez lehet a terhesség jele is?
Az nem biztos, hogy ket nap keses semmit nem jelent, mert nekem peldaul pontos a ciklusom, nalam az elmult tiz evben meg egy nap keses is csak akkor volt, amikor terhes voltam.
Neked milyen a ciklusod? Valtozo, vagy szinte mindig ugyanolyan hosszu?
Mert ket nap kesesnel egy pontos ciklusnal mar lehet nyugodtan tesztelni.
A fajdalom lehet terhessegtol is, de attol is, hogy hamarosan megjon.
mivel nagyon pontos a menzeszed, ezért 2 nap késés már jelent valamit. (legalábbis nálam mindkétszer jelentett)
csinálj tesztet!!!:) szurkolok! ha a hasad alja görcsöl kicsit, az mindkettőt jelentheti, szóval teszt!
A késés még önmagában semmit nem jelent. Normális emberek ezért csinálnak tesztet, amikor késik: pozitív teszttel együtt jelenthet terhességet. Az itteni válaszolóknak a monitorára ugyanis nincs UH kötve.
A babát pedig még idézőjelben sem készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!