Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelhetek, ha holnap...

Mikor tesztelhetek, ha holnap leszek a 10. dik dpon.10-es érzékenységű tesztem van?

Figyelt kérdés
Ti mikor tesztelnetek,van itthon 15db. volt már itt olyan ember akinek már a 9.dik dpon már halvanyat tesztelt.
2016. jan. 25. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha holnap leszel 10. dpo-n, akkor kb szombaton tesztelj.
2016. jan. 25. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Nekem is volt sok tesztem, így én nem vártam. Vaterás 10-es érzékenységűt vettem. A 8. dpo-n kezdtem el érezni furcsa szurkálásokat a petefészkem környékén. Első terhességemből kiindulva sejtettem, hogy ez már annak a jele lesz, hogy sikerült a baba. Délutáni vizelettel megcsináltam egy tesztet és nagyon-nagyon halványan látszott rajta fény felé fordítva a második csík. A férjem sajnos nem látta, csak én, de én biztos voltam benne, hogy nem beképzelem. Másnap 9. dpo-n is teszteltem reggel, azon már a férjem is látta a csíkot, de még mindig extra halvány volt. 10. napon már jól látható, 12. napon meg már összetéveszthetetlenül kétcsíkos lett a teszt.

Szóval, ha van 15 db teszted, akkor tesztelj bátran! Persze csak, ha nem akadsz ki nagyon a nem várt eredménytől.

2016. jan. 25. 22:54
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,aranyos vagy hpgy leírtad,de ma már az első pisin tul vok és kiment a fejemből a teszt.
2016. jan. 26. 05:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 11. Dpo-n teszteltem először halványat! :) holnap tesztelj!!! :)
2016. jan. 26. 06:56
 5/10 A kérdező kommentje:
oké:)
2016. jan. 26. 07:33
 6/10 whitelady1 ***** válasza:
Én a 10. Dpon teszteltem először, extra halvány volt. Utána minden nap...
2016. jan. 26. 08:38
 7/10 A kérdező kommentje:
de ha reggel nem teszteltem most is tesztelhetek szerinted?
2016. jan. 26. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, mindig a reggeli első pisit javasolják, de én is csináltam azt, hogy nem ittam sokat, és kb 4-5 órán keresztül nem mentem pisilni, és teszteltem...az ilyen tesztek kb. ugyanolyanok lettek, mint a reggeliek! :)
2016. jan. 26. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsanat de mi ez a dpo????
2016. márc. 27. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
days post ovulation. Hány nap telt el az ovu óta.
2016. márc. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!