Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10-es érzékenységű HCG tesztte...

10-es érzékenységű HCG teszttel mikor tesztelhetek? Mennyivel korábban mint 25-össel?

Figyelt kérdés
8. dpo-n vagyok, rendeltem 10-es teszteket, ha ma ideér akkor akár már vasárnapi is tesztelhetek? Türelmetlen vagyok...
2012. aug. 3. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
mesi megjövetele napján tesztelj csak előbb nem 10 es érzékenységűvel
2012. aug. 3. 14:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! Akkor még várok... csalódni sem akarok. Azt hittem 10-es már kimutatja 9-10. dpo. körül... na akkor még majdnem egy hetet ki kell bírjak, remélem megéri várni :)
2012. aug. 3. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Te tudod, hogy mennyire bírod elviselni egy negatív teszt látványát. Én is türelmetlen típus vagyok, plusz rákattantam a tesztekre 1,5 év alatt renget tesztet elhasználtam már nemvárt előtt, 10-est, 20-ast, 25-öst, mind negatív volt, ilyenkor reménykedtem, hogy én is abba a kategóriába tartozok akinek nem mutatja még ilyen korán. Így voltam vele most is épp hosszú hétvégézni voltunk jött egy megérzés, gondoltam egy próbát megér már megszoktam a negatív látványt :S 5 nappal nemvárt előtt pozitív volt a 25-ös teszt, ez 11. dpo-n volt. Amikor úgy érzed ideje tesztelni drukkolok, hogy pozitív legyen.
2012. aug. 3. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! Ez az, hogy nehezen viselem, úgyhogy várni fogok. Nekünk is másfél éve nem jön össze már :(
2012. aug. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!