Szerintetek mikor tesztelhetek már vaterán vásárolt sima stixes terhességi teszttel, aminek 10 U/ml az érzékenysége? Volt aki már használt ilyet?
Előző mensesem első napja június 27.-e volt ált. 30 napra szokott megjönni szóval most péntekre lenne esedékes, de már annyira izgulok,mert több mint 1 hete olyan kellemes melegséget érzek a pocimban, és mintha 1-2 napja a szagokra is érzékenyebb lennék.
Mellfeszülést nehéz lenne elmondani, mert szoptatás után annyira nem érez ilyet már az ember de talán mintha a melleim is duzzadnának...
Már nagyon várjuk a kis tesó érkezését, kérlek írjatok hogy ti mikor pisilnétek rá!
Előre is köszi
Nekem is jún 27.-én volt meg utoljára és mára várom de még semmi. Viszont állandò alhasi és derékfájásom van meg a melleim is feszülnek.
Holnap reggel tesztelek. Két tesztet vettem szòval az egyiket lehet este meg is csinálom, mert már annyira izgulok. Majd ìrj, neked mi lett az eredmény. Drukkolok:)
Kedves 2.-es válaszoló végül teszteltél? Mi lett az eredmény?
Én holnap reggelre nem várom, egyenlőre vacilálok, hogy érdemes-e rápisilnem holnap vagy mint ahogy az egyikőtök írta várjak 1-2 nap kimaradást és csak vasárnap teszteljek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!