900-1000 ft-ért megvennél használt, kisfiú rövidnacit? (sima egyszerű pamut, semmi extra, gumis derék)
Nem, mert ennél olcsóbban is lehet venni az általad említett tulajdonságokkal újonnan.
Használtan általában 500 Ft-ig bezárólag szoktam látni, de az már a felsőbb kategória, mert inkább 300 ért adják/veszik használtan.
ok,akkor megnyugodtam:)
csak ma voltam börzén, 2,5 évesemnek nézegettem nacit és mikor ilyen árral találkoztam megkérdeztem használt-e.Mondták igen, erre mondtam, hogy oké,köszönöm,és elmentem.De olyan furán néztek rám...ennyi pénzt nem igazán adok ki én sem használtra, főleg, ha semmi extra!
Nem!!!
1200 a Lidlben 2 db új, egy egyszínű, 1 mintás össze csomagolva, nagyon szépek, divatosak.
H&M 1200-1500, trendi vagàny darabok.
Bababörzéken sokszor nagyon elszállnak az árakkal. 3x voltam, és rájöttem, hogy nincs értelme menni. Lehet, hogy aki 900ft-ért árulja az általad említett nadrágot, ő is talán használtan vette, és adott érte 500ft-ot, de többért adja el. Ha még márkás lenne, megérteném talán.
Egyik oldalon találkoztam ilyennel, használt, de kifogástalan állapotú kislány pólókat árultak, 800-100ft-ért (Next stb.) ... végül mástól vettem 400ft-ért. Szóval ne bánkódj érte, találsz jobbat! :)
nem bánkódok,köszi:)
Meg azért szeretek kimenni, mert kis játékokat kifogok mindig tök jó áron!Most is vettem 2 db versenyautót 100 ft-ért:)
Ja meg persze, ha márkásabb, strapabíróbb anyagból készült,vagány gatyáról lenne szó,akkor kiadnék érte ennyit,de nem egy sima pamutért...
Csak azt furcsállottam, hogy 2 helyen is úgy néztek rám....de mindegy,meg kell tanulnom határozottnak lenni és nem engedni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!