900-1000 ft-ért megvennél használt, kisfiú rövidnacit? (sima egyszerű pamut, semmi extra, gumis derék)
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 14:31
11/16 anonim válasza:
Ugyan már! Még a drágább turiba is csak max. 500ft, de azok mintásak, vagányak. Nálunk a faluban a garázsvásárokon 50-150ft között vannak.
12/16 anonim válasza:
Semmikép ilyett max 300ft venék meg ennél töbet csak mintás csinos kisfiu nadrágra adnék ki.
13/16 tazyo válasza:
persze, hogy megvenném. de egy leheletnyivel olcsóbb, ha nem üzletből veszed, hanem közvetlenül a Louis Vouttons-tól.
14/16 anonim válasza:
Én teszveszezek, minden este felnézek... nagyon sok minden van, a házból ki se kell menjek... volt már,hogy megvettem hülyeséget is, vagy éppen hamar kinőttük, de nagyon sok jó dologra rá lehet akadni... a postaköltséget nem is számolom, mert, ha be kellene menjek városra, a benzin költség sokkal drágább lenne. Ha egy eladótól veszek több mindent, akkor akkor a postaköltségen még spórolok is. ha ugyan ezekért mint írom a közeli (30 km ) városba kellene bemenjek több időt venne el, és a benzin is drága. Próbáltam turiban is, de nem jöttem ki jobban.
csak pl.: [link]
15/16 anonim válasza:
igen de csak azért mert unatkozok
16/16 anonim válasza:
Hirdess jófogás.hu-n, facebookon, vagy iylesmi oldalakon ez nem hirdetős OLDAAAAL!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!