Alkohol vs terhesseg?
Figyelt kérdés
Nemvart napjan a parommal megittam 3 uveg bacardit (5%-os) es 2 doboz energiaitalt. Ne kovezzetek meg.. emberbol vagyok. De most nagyon kiakadtam mert a predictor tesztem pozitiv lett 2 ugyanolyan csikkal es 3 napja kesik!
Milyen hatassal van a babara ?
2016. jan. 23. 13:03
11/17 anonim válasza:
Ne haragudj 13:31-es miért kell ilyen baromságot irnod?
12/17 anonim válasza:
Kutya baja se lesz nyugi :) Gratulalok a babahoz ! Vigyazz magadra :)
13/17 anonim válasza:
Maximum elvetélhetsz,de nagyon maximum,ha egyébként sem lennél egészséges...de nem fogsz nyugi.Csak azért írtam,mert van ilyen,de én még soha nem hallottam ilyenről ismerettségi körben.
14/17 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj. A terhespatologian bent feküdt velem egy alkoholista anyuka leszoktatás céljából, már majdnem 40 hetes volt. A babájának nem tudom lett e baja de a tiédnek nem lesz ennyitől.
15/17 anonim válasza:
Nezd, en be voltam kokainozva amikor fogant a fiunk. Egy ceges buli utan mentem haza, es letamadtam a ferjem, aztan terhes lettem. Millioegy orvoshoz elmentunk, hogy lehet e baj, mindenki megnyugtatott, hogy nem. Volt doki aki meg nevetett is, mert elotte evekig probalkoztunk, es nem jott ossze, ez kellett hozza. Ne aggodj, azota mar hat eves a fiunk, semmi gond vele.
16/17 anonim válasza:
Első 1-2 hétben min vagy semmi efektus tehát ha van baba nem lesz semmi probléma emiatt
17/17 anonim válasza:
Mi pàlinkàztunk a koliban(főiskola), a többiekkel,pàr napra rà derült ki hogy terhes vagyok. Nyugi nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!