Alkohol vs terhesseg?
Figyelt kérdés
Nemvart napjan a parommal megittam 3 uveg bacardit (5%-os) es 2 doboz energiaitalt. Ne kovezzetek meg.. emberbol vagyok. De most nagyon kiakadtam mert a predictor tesztem pozitiv lett 2 ugyanolyan csikkal es 3 napja kesik!
Milyen hatassal van a babara ?
2016. jan. 23. 13:03
1/17 anonim válasza:
Egyszeri alkalom kb. semmilyen hatással nincs.
3/17 anonim válasza:
Ilyen korai szakaszban semmilyen.Maximum nem tapadna meg a baba és elvetélnél,de ha megmarad akkor semmilyen károsodás nem éri emiatt.Persze most már no alkohol meg energia ital.
(egyébként sem egy liter vodkát ittál meg,úgyhogy nem vészes)
megtartod ugye?
4/17 A kérdező kommentje:
Termeszetesen egy csepp alkoholt sem szeretnek fogyasztani mostmar mig varandos vagyok. Nem is vagyok en ivos sem. Evente 2-3 alkalommal iszok de akkor is csak ezeket az izesitett bacardi feleket. De most annyira korai szakaszban van meg hogy felek hogy rosszat tettem.
2016. jan. 23. 13:09
5/17 A kérdező kommentje:
Persze meg. Egyertelmu. De most ezen a "max elvetelsz" kifejezesen kiakadtam. Elvetelhetek ennyitol?
2016. jan. 23. 13:10
6/17 A kérdező kommentje:
"Maximum nem tapadna meg a baba és elvetélnél". Bocsi ezen. Remelem nem azert :(
2016. jan. 23. 13:11
7/17 anonim válasza:
Nem fogsz elvetélni mert ittál egy kis alkoholt. Ne légy buta!!!
8/17 A kérdező kommentje:
27 eves vagyok,kicsit tulparazok minden baba dolgot :( 1 eve probalkozunk,nem gondoltam volna hogy pont most sikerult.
2016. jan. 23. 13:18
9/17 anonim válasza:
Kicsit gyépés lesz a baba, egyéb baja nem lesz.
10/17 anonim válasza:
Ne aggódj,semmi gond nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!