Két pozitív teszt után mintha megjött volna?
Figyelt kérdés
Egyértelműen pozitív volt a teszt. Voltam orvosnál de nem tudta meg állapítani, 3 hét múlva kell mennem. De ma rózsaszín folyásom volt. A munkahelyen sokat kellett nehéz ládát pakolni. Lehet attól? Vagy a picivel van valami?2016. jan. 21. 22:54
1/8 anonim 

válasza:

Minden felekeppen menj el tappenzre, mert az emelgetestol elmehet a baba.persze ha szeretnél babát ennyit megkell tenned érte ne hogy elvetelj. A fizikai munka nagyon veszélyes főleg az elején. Ez egy jó tanács. :)vigyázz rá!
2/8 A kérdező kommentje:
Az orvos nem állapította még meg. Attól el mehetek táppénzre.
Mikor észre vettem majdnem síró görcsöt kaptam :-(
2016. jan. 21. 23:07
3/8 anonim 

válasza:

Írasd ki magad a háziorvosoddal, nem kell terhességre hivatkozni, lehet hátfájdalomra/lázas állapotra is. Drukkolok, hogy minden jó legyen. A 3 hét az emelgetés miatt sok, a menstruáció után. 1-2 héttel már kell, hogy lássa a petezsákot.
4/8 anonim 

válasza:

szia első vagyok,és az előző válaszoloval eggyet értek menj el házi orvoshoz,és találj ki valamit és kiir de minden féleképpen mert baj lesz.sok sikert vigyázz magadra :)
5/8 anonim 

válasza:

én azért elmennék egy magánba is sokkal előbb mint 3 hét
6/8 anonim 

válasza:

Azonnal orvos, és progeszteronpótlás! 5 kilóig szabad cipelni, illetve 10 kilóig akkor, ha hozzá vagy edződve, mert rendszeresen cipelsz annyit.
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt a mai nap orvos így nem tudtam táppénzre jönni. Ma egy kicsivel jobban rózsaszínes és folyamatosan. Így ki kell bírnom hétfőig, de talán már most is késő :-(
2016. jan. 22. 22:53
8/8 anonim 

válasza:

De akkor miért nem mész el a helyettes háziorvoshoz vagy az ügyeletre? Vagy vissza a nődokihoz. Vagy egy másik nődokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!