Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti bevállalnátok a szülést?

Ti bevállalnátok a szülést?

Figyelt kérdés

1,5 éve dolgozok közalkalmazottként, gazdasági területen.

Lakás van.

Fizetés bruttó: 210.000 Ft Anyagi háttér megvan. 25 éves vagyok.

Úgy érzem, hogy még nyújtottam eleget a munkahelyen, és várnom kellene még a gyerekvállalással, másrészről nagyon szeretnénk már kisbabát.

2016. jan. 20. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*munkáltatói bérkieg pedig nem lehet 80 ezer
2016. jan. 21. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Off: nem mostanában jelentették be, hogy leépítenek 600 ezer embert a közszférából? Bocsi, azt mondták nem leépítik, hanem "átvezetik" őket a versenyszférába.

Nálam a gyerekvállalásnál első sorban a belső igény a meghatározó, a munkahely csak egy munkahely.

Lehet, hogy 5 év múlva sem éreznéd elégnek, amit nyújtottál, akkor megint vártok?

Ha a helyedben lennék, (és stabil lenne a párkapcsolatom, ezt a részt nem fejtetted ki), akkor szülnék. A legjobb korban vagy,jelenleg van munkahelyed, ahonnét el tudsz menni GYED-re, kell ennél több. A folytatást majd úgyis az élet hozza.

2016. jan. 21. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
én is közalkalmazott vagyok, br 170et keresek, ezen a munkahelyen most vagyok 1 éve, előtte 2 évig máshol dolgoztam. Nekem ma állapították meg a 6 hetes terhességemet, aminek örülök, ugyanakkor nekem is vannak ilyen érzéseim, mint neked.. ráadásul kevés a kollega is, fele annyian vagyunk, mint kéne. De hát ez az élet rendje, majd megoldják valahogy, és majd megoldják valahogy a te munkahelyeden is ;)
2016. jan. 21. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
ja és szintén 25 éves :)
2016. jan. 21. 14:50
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

Közalkalmazottként dolgozok, az alapbérem a végzettségemnek megfelelő, és erre jön a keresetkiegészítés. ( amit évente hosszabbítanak, de az alapbérről a szerződésem határozatlan)

Tavasszal indul a babaprojekt, nyáron leszek ( ha elsőre-vagy második próbálkozásra ) 8-12 hetes. El tudok menni szabadságra, és nem lesz "feltűnő".

2016. jan. 22. 17:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Munkáltatói keresetkiegészítésnek szerintem nincs felső határa. Az én "kis" kiegészítésem viszonylag nem is kirívó, ahol dolgozok.

Szóval simán lehet nyolcvanezer Ft, sőt több is.

Sokat gondolkoztam, hogy mennyi várnék,illetve, hogy várnék-e. Hetente többször túlórázok ( ami néha fizetnek) , hogy teljesen legyenek velem megelégedve. Megfelelési kényszerem van, amióta az eszemet tudom.

Valószínűleg ezért is hezitálok/hezitáltam, mert csak arra tudok gondolni, hogy a munkáltató/főnököm mit fog gondolni, hogy oldja meg a helyettesítést, mi lesz ha nem úgy, és nem annyit dolgozik a helyettes, mint én.

Párom: Nagyon jó apuka lesz! A párkapcsolatos tökéletes:)

2016. jan. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!