Üdv! Dec 23án volt meg utoljára, jan 7én volt ovulációm. Ovu óta fáj a mellem. Jan 21ére nem várom. Lehetséges hogy állapotos vagyok?
Figyelt kérdés
Most próbálkoztunk először...viszont ovum óta erős mellfájásom van...meg is duzzadtak. Enyhén eres is lett. Plusz 2-3 napja tartó erős fáradtság. Még ilyen nem volt...azóta folyamatosan erősödik a fájdalom. Szerintetek lehet még ebből bab a? Vagy csak a mensim előjele lenne? De korábban ilyen még nem volt.2016. jan. 16. 12:33
11/20 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen. De elég érdekesen hangnemben irtad ezt a kommentet...mintha mi teljesen hulyek lennenk ezek nelkul :D
Nekem ovulaciokor eros hasigorcsom van.. meg mensikor sem veszek be gyogyszert, de ilyenkor nagyon betudok gorcsolni. Ugy gondolom nem kell erre ennyire ragorcsolni es meregetni meg nezegetni mindent..nem mondom hogy rossz aki ezt csinalja de ugy velem enelkul is lehet probalkozni es ha nem sikerul akkor lehet szamolgatni hot merni es stb...
2016. jan. 16. 17:40
13/20 A kérdező kommentje:
Várok még! Megvárom a nem várt napját, esrtek 90%ban pontosan szokott jönni...aztán ha semmi megcsinálok még egy tesztet!
2016. jan. 16. 17:47
15/20 anonim válasza:
Végülis első próbálkozásnál senki nem görcsöl rá kérdező! Mivel nem érted miért kell esetleg hőt mérni majd rájössz ha egy két évig esetleg nem jön össze ezért írtam hogy várd meg a nem vártat mert addig nem mutat semmit ..de te már előtte egy héttel tesztelgetsz ...ne haragudj de ez a rágörcsölés
16/20 A kérdező kommentje:
Nem rágörcsölök, hanem izgatott vagyok! :) azért mert tesztet csináltam hamarabb nem hinném, hogy rágörcsölök! De igen, ha majd hosszú ideig nem sikerül esetleg a baba, akkor majd én is odafogok minden apróbb dologra figyelni.
2016. jan. 17. 11:29
17/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) Valamelyikőtöknek sikerült a baba? :)
Nekem sajnos nem de nem szomorkodom..van még időm és lehetőségem :)
2016. jan. 21. 12:18
18/20 anonim válasza:
Szia nekunk sikerult :)
2.vagyok!
Sajnalom hogy nektek nem, de drukkolok hogy hamar csatlakozzhass! ;)
19/20 A kérdező kommentje:
Jaj de jó!! :))) Gratulálok!!! :))) Jó egészséget kívánok nektek! :)
2016. jan. 22. 09:45
20/20 anonim válasza:
Koszonom :) neked pedig hajra!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!