Szerintetek volt mar ovulaciom?! Jovo heten 21-re nem varom! Ciklus 29napjan vagyok? Kep lent
2016. jan. 14. 11:59
1/8 anonim válasza:
Ebből nem lehet megállapítani. Görbéből már igen. A női szervezetben mindíg van kimutatható LH. Ez itt egy negatív ovu teszt,bár ezt te is tudod gondolom :)
2/8 A kérdező kommentje:
igen , tudom hogy negativ, csak ovulacio utan is negativ marad egesz a mensiig? meg nem hasznaltam eddig es kivancsi vagyok :)
2016. jan. 14. 14:33
3/8 anonim válasza:
Nna, most minek emelted ki ezt a kérdést?! ...január óta feltételezhetően már volt ovulációd...
4/8 A kérdező kommentje:
itt meg nega volt a tesztem ???
2016. jún. 7. 17:06
5/8 anonim válasza:
Igen, ez még annak számít.
Azóta sikerült már a baba?
6/8 A kérdező kommentje:
nem sikerult ! :( most sokkal halvanyabbak a tesztek , a ciklus 15.napjan vagyok , azert kerdeztem
2016. jún. 7. 17:10
7/8 anonim válasza:
Értem. Azért drukkolok, hogy mihamarabb baba legyen a pocakodban! :)
8/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen ... :)
2016. jún. 7. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!