Ovulációs teszt kérdés? Segítenének?
Hétfő óta csinálok ovulációs tesztet, a ciklus 11. napjától! Azonban eddig minden tesztem erős de nincs olyan mint az eredeti csik, attól picit halványabb. Ez tudom hogy negatív, de vajon miért ugyanolyan erősségű mind?
Amint belemártom a vizeletben halványan jon ki a vonal de a 3 perc után már beerősödik de csak majdnem pozitív..
Akinek volt ilyen vagy ért hozzá írna tapasztalatot?
Facelle tesztről van szó!!
Köszönöm nektek!!
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat!
Kedves utolsó köszi a képet, az enyém is kB igy néz ki hétfő óta. Lassan csinálom a mait is 😃
Ez a mai tesztem es megjelent a tojásfehérjés folyás 😃
Rendben, köszi, megpróbálok hőt mérni ezután, csak van egy 11 hós lányom, és nehéz mellette nem elfelejteni 😃
Holnap jelentkezem a teszttel
A mait nehezen tudtam fotózni a fény miatt, de a csik két oldala olyan erős mint az eredeti csak a közepe enyhébb picit élőben. Szeretnénk azt a kistesót, remélem minden ok lesz, persze nem az első hónapban bízok de ki tudja 😉
Sziasztok! Tegnapi nagyon erős pozitív de a mai is...most nem tom ez igy normális e
Képet teszek később 😃
Kedves utolsó! Természetesen felteszem a pozikat is. Csak ma olyan 8 körül tudom lefotózni.
A mai tesztem az expect negatív a facelle még kicsit erősebben jelzett ma is de már az se mondható pozitívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!