Érdekel teszt tapasztalat? Facelle és Gólyahír 10-es reggel elég halványan, de pozitív, mindössze 4-es HCG-nél! Későn fogant baba, még nemvárt előtt vagyok.
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 18:38
1/5 mandiga válasza:
Igen. Engem nagyon érdekel. Írd meg a tapasztalataid. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Leírtam! :D
A Fecelle 12. dpo-n extra halvány pozitív, Predictor Early tök negatív.
Facelle és Gólyahír teszt 13. dpo-n szintén halványan, de az előző napinál erősebben pozitív.
Ez azért érdekes, mert a HCG-m csak 4 egyelőre, mert későn ovuláltam.
PEdig biztosan nem negatívak, láttam már belőlük negatívat! :P
2016. jan. 13. 19:13
3/5 anonim válasza:
A gólyahírről csupa rosszat tudok csak mondani, én 3szor használtam különböző ciklusokban, mindig volt egy halvány csík, pedig sosem volt baba. Más teszt nem mutatott halvány pozit, csak az az egy!
4/5 anonim válasza:
Facelle tesztet mindenki dicséri, predictor earlynél viszont megoszlanak a vélemènyek. Csüt-péntekre nem vártam,x-epiles tesztek mind2 nap negatívak. Szombat du-i predictor már halvány pozi,vasárnap reggeli facelle kb közepes erőssegű. Azóta intimed is pozi lett tegnap reggeliből,bár halványabb,mint a facelle és az x-epilből hétfőn du is csináltam 1et,az is halvàny pozi. Ezen a kèpen az alsó a ma esti (kb fél 8 körüli) a felső s szombat du-i predictor early. [link] Szóval mindent összevetve nekem bejött a predictor és a facelle is,èrzékenyebb mind2. Az x-epil és intimed is pozi,de nem olyan erős mint a másik 2. Itt olvastam,hogy az x-epil sokaknak kb 1 hetes késèssel lett csak pozi,de másiknak már a nem várt napján,érdekes egy teszt...
5/5 A kérdező kommentje:
Gratulalok!;)
#2 Ezert mondjak h egy teszt, nem teszt. :P
Ha csak a golyahir lett volna pozi, en sem hinnem. De a ket Facellel egyutt mar talan igen.
2016. jan. 13. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!