Érdekel teszttel kapcsolatos tapasztalat?
Figyelt kérdés
Most, hogy babát várok, kipróbáltam pár tesztet, a tapasztalataim a következők. 12 dpo előtt egy darab tesztet csináltam csak, 8-9 dpo körül, (vizeletsugaras facelle) azon mintha már látszott volna valami, de csak iszonyat halványan, inkább negatívnak vettem. 12 dpo márotgatós facelle teszt délutáni pisiből full pozitív lett, halványabb tesztcsík, mint kontroll, de nem sokkal. Ugyanebből a pisiből x-epil teszt pozitív, de igen halvány. Pár órával később Intimed teszt szintén pozitív, valahol a facelle és az x-epil teszt között. 13 dpo x-epil ugyanolyan halvány. 14 dpo x-epil kicsit erősebb, de még mindig halvány. 16 dpo facelle vizeletsugaras délutáni pisiből: a két csík egyforma erősségű. Mindezek tudatában a legjobb teszt egyértelműen a facelle.2016. jan. 7. 23:10
1/3 anonim válasza:
egyreszt ezeken tul még van kb 15 fele amiket nem probaltal masreszt azt en is megmondtam volan neked 10 ellott teszt nelkul is hogy az xepil egy fos :) amugy grat
2/3 anonim válasza:
14. dpo-n a facelle mártogatóson, és a One Step kazettáson (25-ös) kb ugyanolyan erős volt a csík :)
konklúzió: ha baba van, és bír az ember türelmes lenni, akkor azt bármelyik teszt kimutatja :D
3/3 anonim válasza:
Facelle teszt pozitív volt. A verteszt meg negatív. Szval kinek mi a jó. Amikor kismama lettem másnap amikor elmaradt a mensim 3 féle teszt azonnal mutatta. Nem várt előtt mindegyik negatív volt. Ez egy ilyen eletesemeny. Ahhoz hogy megtudd kismama vagy e türelem kell. Nem 26 felé teszt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!