Gekko játszóházzal kapcsolatos (Budapest) tapasztalat?
Figyelt kérdés
Vagy más Bp-i fejlesztő központokkal esetleg, ahová 1 év alatti babát érdemes vinni?2010. jan. 21. 13:09
1/7 anonim válasza:
Gekko csak egy pénznyelő,de komolyan.Ha semmi gond a babóval,akkor nem kell fejleszteni külön,elég ha te beleadsz minden anyait.Ha pedig úgy látod,hogy nem ártana,akkor vidd el egy pedagógiai szakszolgálathoz,ahol megnézik,és ha kell,akkor ingyenes fejlesztést biztosítanak neki.
2/7 anonim válasza:
teljesen így van ahogy az előző írta. egy gyógypedagógus
3/7 A kérdező kommentje:
Miért gondolod h pénznyelő? Saját tapasztalat?
Persze hogy beladok/adtam apait-anyait, megteszem ami tőlem telik. De lehet h kevés.
2010. jan. 22. 12:31
4/7 anonim válasza:
Szia!
Osztom az előző véleményét!
Elmentem, körülnéztem. Rémes hogy mennyire egy zseniképző. A gyerekek nem egy ütemben fejlődnek és ott más sincs csak a te gyereked ebben és ebben gyengébb, fejlesszük. Lehet hogy magától a jövő hónapban megcsinálná, de ott erőltetve van minden.
Vidd babauszira, zenés foglalkozásokra,játszóházba. sokkal többet ér.
5/7 anonim válasza:
Hanyadik kerületben laksz? 16-ban tudok ajánlani helyeket. Előző voltam.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak: ha tudsz ajánlani helyeket, megköszönném, ha elküldenéd prviben! A 16.ker nincs messze tőlünk.
2010. jan. 25. 17:24
7/7 anonim válasza:
Pénznyelő. egy másik gyógypedagógus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!