Budapest 4D UH jó és rossz tapasztalat?
Sziasztok! Nincs kérdésem, csak a tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Csütörtökön bejelentkeztem vasárnapra a DÓRI 4D uh szalonba (Savoya Park). Úgy van a honlapon, hogy akciós rövidített genetikai uh - 20 perc - 4D - lelet - színes fotó 1 db ajándékba, mindez 7000 ft.
Szombaton felhívott onnan egy kollega (de másik, mint akinél bejelentkeztem), és közölte velem, hogy ez így nem jó, mert hétvégén plusz 3000 ft-ot kell fizetnem amolyan felárként. Ezen kívül ez az akciós uh csak a 12 heteseknek van, nekem már nem (19 hetes). Még ezen kívül azt is közölte velem a hapsi, hogy fogadnak ugyan engem 7000 ft-ért, mivel így lettem beírva, de akkor nem lesz 20 perc, csak 12 perc a vizsgálat, és nem lesz 4D, csak 2D, és még képet sem kapok.
No, erre én mondtam neki, hogy Bp-en kb 50 4D szalon van, majd elmegyek máshova.
Milyen dolog ez, hogy teljesen mást írnak a honlapon az árlistában, mint ami van valójában?
Másik, vasárnap reggel felhívtam a 4D Genesist, hogy tudnak-e fogadni engem rövidített genetikai uh-ra, sima 2D 10 perc, 6000 ft, oké jó lesz, elfogadtam ezeket a feltételeket. Mentem is még aznap (ez ma volt), és képzeljétek, ezért a pénzért 20 percig vizsgáltak, ennek fele 4D volt, kaptam nyomtatott fotót, plusz egy cd-t ingyen vagy 20 fotóval a babámról!
Egyébként már többször jártam a 4D Genesisben, első babámmal is, és mindig nagyon kedvesek voltak, és mindig többet nyújtottak, mint amit én elvártam!
Nektek is volt hasonló jó vagy rossz élményetek?
Én ezek után a Dóri 4D szalont senkinek nem fogom ajánlani, egy nagy átverés az egész honlap!
Szia!
Sajnálom, hogy igy jártál,de azért még jó,hogy szóltak,nem akkor nyögték be,mikor már ott voltál.
Én 7 éve a praxisba voltam(130 km), meg voltam elégedve velük,de már a saját dokimnak is van 4D-je+genetikus is mellé, igy minden vizsgálatba benne van a mozi havi 7000 ft-ért magánrendelésen :-)
Szia, a szóban forgó szalont nem ismerem, mi a Mátyásföld Klinikán voltunk, de nem babamozin, hanem eddig mindhárom uh vizsgálaton: 12., 18. 28. hét. A tapasztalatom: nagyon alapos vizsgálat, nincs megszabva, hogy hány percig tart, addig csinálják, amíg MINDEN szükséges értéket le nem tudnak mérni. Ha nem megy, mert a baba alszik, vagy nem úgy fordul, akkor megkérnek, hogy sétálj kicsit, egyél egy csokit, s gyere vissza pár perc múlva. Én eddig 25-30 percnél kevesebbet nem voltam bent náluk. Bemehet veled 2 kísérő, van egy nagy képernyő, ahol mindannyian látjátok amit a szonográfus lát a monitoron, és közben folyamatosan magyaráz, hogy mit mér, mit lát, megfelelő-e az érték, lát-e magzatvizet a pici gyomrában, stb. A vizsgálat alatt váltogat a 2d-s kép és a színes kép között, csinál 2-3 színes képet, amit kérhetsz tőle kinyomtatva is (1000 Ft/kép), DE: még aznap elküldi a színes képeket az email címedre. Tehát nem is fontos nyomtatást kérned, így is úgy is megkapod a képeket, és az email nem kerül semmibe. Maga az ultrahangvizsgálat 8.000 Ft, mi egy kép nyomtatását szoktuk kérni, így 9.000 Ft az egész vizsgálat.
A babamozit nem tudom milyen, az 12.000 Ft-ba kerül náluk, mi nem akartunk dvd-t, stb., nekünk elég volt, hogy a kötelező vizsgálatok alatt is látjuk a picinket 4d-ben, és még fotót is készítenek róla.
Viszont ha jól tudom, ők hétvégén nem rendelnek, csak hétköznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!