23 ciklusnapon 3,8-as HCG és 16,2-es progeszteron. Lehet baba?
Figyelt kérdés
Korábbi hónapokban ilyenkor a HCG ‹0,3 volt.2016. jan. 13. 18:01
1/14 anonim válasza:
Ha az elöző honapokban alacsonyab volt az Bhcg akkor lehetséges,de az a biztos ha 2 nap mulva ujra nézeted hogy emelkedik e.Hány napos ciklusaid vannak?Drukolok
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot! :)
28, de most nem félidőben volt ovulációm a jelek szerint (5 nappal később volt a nyálkám is olyan, meg a hőm is csak később ment fel.)
Szóval ha elindult valami, akkor az kései fogantatás lehetett.
2016. jan. 13. 18:25
3/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hülyeséget írtam, nem 23. napon, hanem 27. Holnapra nem várom, ma volt a vérvétel.
2016. jan. 13. 18:26
4/14 anonim válasza:
Szerintem kevés a hcg.. De azért drukkolok!! 😉
6/14 A kérdező kommentje:
És a progeszteron amúgy elég lehet? Mert a dokim azt mondta, hogy menstruáció előtt 1-2 nappal leesik, emiatt válik le a méhnyálkahártya. Holnapi menstruációhoz képest ez elég magas, nem?
2016. jan. 13. 19:00
7/14 anonim válasza:
10 a minimum, aminek lennie kell, szóval ez még belefér :)
8/14 anonim válasza:
Nekem 11 volt a progeszteron koraterhességben, hcg-t nem néztek, és nem barnáztam/vérezgettem se, más miatt nézték.
9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2016. jan. 13. 21:38
10/14 anonim válasza:
Milyen mértékegységben van a progi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!