5 napja késik. Teszt pozitív. Egyre erősödött (2 napja teszteltem utoljára). Úgy érzem nyitva van a méhszájam. Járt már valaki így?
Valószìnűleg semmi gond, csak nem tudod megàllapìtani, hogy zàrt-e. Én sem taperolom, mióta baba van a pocakban, egyszer mertem megnézni koraterhesen (aki annyira fujjog, az milyen fertőzéstől tart, a pàrotok is csak steril szerszàmmal juthat oda be?), akkor viszonylag puhànak és nyitottnak tűnt, de azóta sincs semmi gondom. Nem merem màr nézegetni.
Feleslegesen aggódsz.
6-os, nyilván nem. De nézzük a kérdező helyzetét. Valamiért azt feltételezi, hogy szülés óta nyitva van a méhszája. Na most ha ezt gondolom akkor amikor teherbe esek sem felnyúlkálni nem mernék oda, de amíg az orvos nem mondja hogy minden rendben, addig bizony szexelni sem mernék.
Egyébként nem hiszem, hogy nyitva lenne.
5-6 hetes terhességnél viszont szerintem még nincs nyákdugó még nem alakul addigra ki.
Soha nem értettem miért kell a méhszájat tapogatni.Főleg terhesen.
Menj orvoshoz ez az ő dolga!
Atyaég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!