10 hetes kismama vagyok első babával. Az elejétől nincsenek tipikus terhes tüneteim. Egyáltalán nem érzem magam terhesnek. Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
Hematoma miatt kórházban voltam pár napot mert barnáztam, utána lévő 3-4 napba enyhén éreztem, hogy görcsölget a hasam.de egy db magneb6 mindig segített. Napok óta egyáltalán nem érzem a hasam, és semmi tünetem nincs.se fáradtság, émelygés, hányinger, enyhe has görcs, szalagok tágulása semmi.Ma megyek dokihoz, mert félek, hogy valami nem oké... Két napja rossz érzésem van.. Lehet az idő meg a hormonok játéka... De félek. Volt valakinek hasonló"gondja"?2016. jan. 12. 11:02
11/14 anonim válasza:
Ott vagy mar a dokinal? Majd ird meg, mi volt! Szurkolunk neked!
12/14 anonim válasza:
Mi lett kedves kérdező? Hogy vagy/tok?:)
13/14 A kérdező kommentje:
Egyenlőre minden rendben van :) a következő a genetikai lesz egy hét múlva. Már nagyon várom... Igazából azta nincs se cici fedzülés, se húzódás.. Semmit nem érzek..ez kicsit nyugtalanító, de azért pozitív a gondolkodásom!:)
2016. jan. 21. 17:37
14/14 anonim válasza:
1-es vagyok.
Ne nyugtalankodj.
Nekem még a szülés is úgy indult, hogy ugyan szivárgott a vizem, de az égvilágon semmit nem éreztem. Jóslóm sem volt előtte soha.
Hazavezettem, otthon letussoltam, és még mindig nem éreztem semmit.
Vízelfolyás után 4 órával kezdődtek a fájások, de akkor még gyengék voltak (már a kórházban voltunk akkor).
Úgyhogy tényleg nyugodj meg végre, normális dolog az is, ha nem érzel semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!