5+3 hetes kismama vagyok. A nemvárt napjától már éreztem a tipikus tüneteket, szúr, fáj a méhem folyamatosan. Ez miért van? Mára már kicsit nem szúr annyira. Ez baj?
Nem szűntek meg a tüneteid, hiszen fáj a melled.
alakul át a méhed, elkezd növekedni, de nem kötelező ezt minden nap érezned.Csak óvatosan olvasgass a neten, mert úgy rá tudják hozni a szívbajt a kismamikra, hogy csak na! Nem csak te vagy ilyen aggódós, szinte minden kismami ilyen. ha már érezni fogod a mozgását nyugodtabb leszel.
De feleslegesen ne stresszeld magad. A gyengeség is természetes, lesz még olyan is, hogy az egész tested ólomnak fogod érezni és csak aludnál egész nap.
Úgyhogy nyugi, minden rendben van.
Boldogságos babavárást!
Örülök, ha sikerült megnyugodnod! :)
37 hetes vagyok és elevenen él bennem, mikor 7 hetesen félve cipeltem haza 1 tejet, 1 kenyeret és egy kis gyümölcsöt a boltból...azt hittem ennyitől elmegy majd a baba.:D Na meg az is, mikor olvastam egy kismama naplóját és írta, hogy az előző babáját elvesztette 10 hetesen. Rettegve vártam a 10. hetet :):):)
Alig mertem kikelni az ágyból(mondjuk olyan fáradt voltam, hogy nem is volt egyszerű), hogy nehogy kárt tegyek magamban! :D
Most meg akkora hasam van, hogy mindenki ikres kismamának néz és küldene szülni. Mégis hetek óta takarítási lázban szenvedek, jövök, magyek, intézkedek, pörgök.
Úgyhogy megértem a problémádat, de hidd el jobb ha nem leszel olyan parás, mint én , mert sok értékes hetet elpazarolsz a terhességedből!
Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írhatsz priviben is.
Hol fogsz szülni?
Kislányt vagy kisfiút szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!