Mitől nagyobbodott meg a méhem?
Utolsó válaszoló!
Köszönöm a tippet.Igazad van,nem fogom rögtön elmondani a dokinak,hogy voltam már másik kettőnél.Holnap adom le a vizeletemet,elvileg délutánra meg is van az eredmény.Most regisztráltam az általad megadott oldalra.Mennyi időn belül kapok majd választ szerinted?
Utolsó vagyok!
Dr. Hamvas Ferencnek szoktam feltenni a kérdést.
Este szerintem fog válaszolni mert sok kérdés van most neki tehát, régen válaszolt már. Vannak az oldalon kategóriák segítség 6-12-24 órán belül és ez a nőgyógyász a 6 órán belül van! Szóval szerintem vagy este vagy reggel válaszolni fog!
Majd írd meg mi lesz a lelet eredménye!
Szia!
Nagyon várom, mi volt a vizelet eredmény! Válaszolt a web doki?
Ha kiderülne, hogy mégis terhes vagy, akkor én biztos visszamennék egy adag étvágycsökkentővel ahhoz a f@szkalap dokihoz, hogy szedje be az egészet, aztán avasodjon el, vagy menjen nyugdíjba...
szia!Aranyos vagy,hogy gondoltál rám.Nem volt már este időm neki írni sajnos,de ma pótolok.4után mehetek az eredményért.Csak azt nem tudom,hogy ha esetleg negatív az az eredményem,akkor mit fogok csinálni.Miért nem adott nekem beutalót inkább béta -vérvételre?pedig az sokkal biztosabb lenne.
Na mindegy,majd kiderül..pusz
12:20-as
Nagyon szorítok, hogy ott legyen a babód, még én is bizakodom.:)))
Na megkaptad a lelet eredményét?
Írtál a dokinak, vagy voltál másiknál?
Sziasztok!
Megkaptam a leletemet,ki gondolta volna: NEGATÍV.
Csináltam egy tesztet ma reggel..rögtön POZITÍV lett:((Teljesen össze vagyok zavarodva.
kERESNEM KELL EGY NORMÁLIS ORVOST...
Hát mostmár nagyon kíváncsi vagyok. De nem mondták, hogy a házi terhesteszt miért pozitív, amikor az orvosi vizeletes negatív, hogy ez miért van?
Ha találtál egy becsületes orvost, majd írj, hogy az mit mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!